Reacties voor: BelCompany gaat eigen abonnementen aanbieden

BelCompany gaat eigen abonnementen aanbieden met de naam BelCompany MiX, die gebruikmaken van het Vodafone-netwerk.
Lees het complete artikel → BelCompany gaat eigen abonnementen aanbieden
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Tja dan wordt er niks anders meer verkocht dan Belcompany mix of Vodafone lekker makkelijk voor die medewerkers.

  2. Pff vodafone laat maar zo klaar met dat bedrijf

  3. Vodafone weet het geloof ik niet meer. Het enige wat verkocht wordt in die BC’s (bron: vriend van me) zijn Hollandsnieuwe. Vodafone zelden, daar doen ze veelal alleen service voor.

    Volgens hem is het niet leuk om voor te werken want alle Hollandsnieuwe klanten zijn prijskopers en willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Eigenlijk zijn ze nu dus de Action onder de telecomwinkels aan het worden.

  4. Ben benieuwd waarom iemand klaar is met Vodafone. Is dat persoonlijk of meer algemeen? Ik denk er namelijk over om naar Vodafone over te stappen. Multi-sim tegen een redelijke prijs en een niet onaardige datalimiet.

    Maar misschien zijn er andere betere providers te vinden?

  5. Vodafone is met bereik voor internet achteruit gegaan. Vodafone is niet meer zoals het vroeger was

  6. Wat is de reden dat jullie nooit de virtuele provider Ziggo noemen? Deze maar ook gebruik van het Vodafone net.

  7. Na mijn 2 afgelopen rekeningen ben ik ook wel klaar met Vodaphone laat ze eerst eens hun eigen zaken op orde brengen

  8. Benieuwd hoelang ze dat vol houden. Ze zouden niet de eerste zijn die op hun bek gaan met een eigen provider-label…

    Mydads-tfortelecom was ook een fiasco

  9. Vodafone heeft een product nodig om tegen Hi te kunnen concurreren (en T-Mobile een beetje). Als ik naar de prijzen kijk en het vergelijk met Red van Vodafone dan zie ik persoonlijk meer voordelen bij Vodafone Red. 300 minuten en 2,5GB is net zo duur als Red met 2GB en onbeperkt bellen. Vind het wel raar. 2 jaar geleden wouden we nog mensen helpen meer te gaan bellen, vandaar onbeperkt bellen en nu wordt de nadruk en het grote geld, net als bij Hi, gelegd op Data. Kwalitatief en kwantitatief kun je beter voor Red kiezen zolang deze verhoudingen nog goed liggen. Maar een keuze is natuurlijk altijd goed. Dus als je nog twijfelde over Hi dan is Belcompany MiX een goed product ter vergelijking, voor het geval je vindt dat onbeperkt bellen voor jou overbodig is. Klein detail: Al denk je nu met je 300 minute die je nooit opmaakt dat onbeperkt bellen teveel is, ook ik had dat. Bel nu wel; gemiddeld 500 á 600 minuten in de maand omdat ik geen beperking meer voel. Keuzes zijn makkelijk maar ook erg bedrieglijk op deze markt. Jammer dat Vodafone nooit écht zelf achter Red heeft gestaan. Ik vond het het meest mooie en zorgeloze product op de markt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.