Reacties voor: BelayCord: omkeerbare usb-kabel voor iPhone gecertificeerd door Apple

De BelayCord is een iPhone Lightning-kabel met omkeerbare usb-aansluiting. Bovendien is de kabel door Apple gecertificeerd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Misschien een stomme vraag maar werkt dit nu enkel op een lightning kabel omdat deze al omkeerbaar was, of kan dit toegepast worden op alle usb kabels?

  2. @Arie: Dit werkt op alle USB kabels

  3. Mis je zo de klemmetjes niet in de USB kabel? Die ervoor zorgen dat de kabel lekker stevig in de poort zit?

    Ik heb wel een zo’n USB stick in m’n handen gehad die zo’n dunne connector had (zaten ook geen klemmetjes op of in) dat was echt waardeloos. Bij het minst of geringste verbrak het contact met de computer en was de verbinding onderbroken.

  4. Ik ben bang dat deze kabel twee kwetsbare punten heeft ipv. één. De lightning connector was altijd al kwetsbaar, maar nu geldt dat ook voor de USB connector.

    Verder kan ik geïnteresseerden alleen maar aanbevelen deze kabel (of een evt. toekomstige andere gecertificeerde kabel) te kopen en niet de truffel, want onofficiële kabels hebben bij mij al de lighting connector in m’n iPhone 5 gesloopt. Doordat de imitatiechips niet ontworpen zijn voor de stroomsterktes die maximaal door een lightning kabel mogen lopen, wordt de connector te warm en het binnenwerkje van je iPhone/iPad zal langzaam smelten tot het geen betrouwbaar contact meer maakt na verloop van tijd.

  5. @Alfred: dus geen probleem met deze want deze is Apple gecertifieerd.

  6. Deze zijn cool die ga ik bestellen. 😀 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.