Reacties voor: Bekijk de volledige video van het Jony Ive-interview

Jonathan Ive werd eerder deze maand geïnterviewd over design, zijn relatie met Steve Jobs en zijn dagelijkse autorit naar Cupertino.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik ben Apple fan maar deze video interesseert me geen lor!

  2. Nou ik vind zoiets anders wel interessant!

  3. Origineel geplaatst door fgeer
    Ik ben Apple fan maar deze video interesseert me geen lor!

    Het zelfde heb ik nou precies met jouw reactie!

    Elk kijkje in de keuken van Apple en met name bij Jony Ive is interessant als je van Apple producten houdt. Ik ben in elk geval nieuwsgierig hoe zo iets ontstaat en hoe deze mensen functioneren.

  4. De passie en liefde voor de producten van deze man zijn zeer aanstekelijk als je naar hem luistert. hadden meer bedrijven maar de helft van zijn ‘care’

  5. Heel aardig om te zien dat product en idee ontwikkeling net zo gaat bij Apple als bij mijn eigen werk als product en verpakkings ontwikkelaar. Soms zijn er niet meteen ideeën of oplossingen, maar de volgende dag kan het geheel los gaan met een “burst” van ideeën. Ook het proces van gebruiksvriendelijkheid van een product en de schoonheid er van is heel herkenbaar in mijn vakgebied. Ik had hetzelfde als ive toen ik de eerste Mac onder handen kreeg. Ik had bewondering voor de manier waarop alles samenwerkt en het gevoel voor intuïtief gebruik van het product. Het gedachtengoed van ive is daarom ook zo vergelijkbaar met Steve jobs omdat hij ook zag hoe het voor de mens een aanvulling kan zijn.

  6. Ben al jaren gek op de iphone, maar hoef hiet niet al te lang naar te luisteren. Misschien leuk als je designer bent of een overdreven Apple fanboy, naar die man praat vreselijk slaapverwekkend. Verder niks dan respect voor hem en zijn kunde.

  7. @fgeer: Jouw opmerking zegt absoluut meer over jou dan je denkt. Bedenk jezelf waarom je dit perse als reactie erop wil zetten en wat het niveau ervan is.
    Voor de rest is het een mening die iedereen mag uiten, maar verwacht wel een reactie. Ik vind het in ieder geval ondankbaar naar de redactie.
    Geweldig interview met een man waarvoor we dankbaar mogen zijn dat die onze generatie leeft. Deze man heeft een denkwijze die zo bizar interessant is. Goed stuk en bedankt voor het delen. Overigens kan ik niet de video afspelen betreffende de 3 lessen die hij geleerd heeft van Steve Jobs op een andere pagina.

  8. @fgeer: Er is een verschil tussen Apple-fan zijn en het gewoon leuk vinden om hun producten te gebruiken. Ik denk dat je in de tweede categorie valt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.