Reacties voor: Behringer, Numark en Akai brengen audio-apparatuur voor iPad uit

Behringer, Numark en AKAI hebben audio- en muziektools uitgebracht voor de iPad. In alle gevallen kun je een iPad plaatsen in de mixer, dj-console of draagbare muziekstudio en aansluiten op de dock connector.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Oh ik had ZO gehoopt dat AKAI een MPC iPad APP zou maken ipv een combo met hardware. De hardware ($299,00) had met handig programmeerwerk ook ín de iPad App gekund en heeft slechts een accu van 2 uur als je alle ledjes aanzet van de knoppen.
    Gemiste kans. Want MPC workstations zijn fan tas tisch.

  2. Dit is echt een marketing hype probeersel. Ik zie niemand serieus muziek mixen of tracks maken met een Ipad. Daar is betere dedicated apparatuur veel beter in.

  3. Dat dacht men van Traktor ook een aantal jaar terug en kijk eens hoeveel mensen daar nj mee draaien tegenwoordig.@Dennis Koster:

  4. Origineel geplaatst door Madison
    Oh ik had ZO gehoopt dat AKAI een MPC iPad APP zou maken ipv een combo met hardware. De hardware ($299,00) had met handig programmeerwerk ook ín de iPad App gekund en heeft slechts een accu van 2 uur als je alle ledjes aanzet van de knoppen. Gemiste kans. Want MPC workstations zijn fan tas tisch.

    Vind je de ipad lekkerder werken dan bv de pads van akai mpc? Ik mis dan toch de velocity die je niet kan overbrengen met een ipad scherm.

  5. Origineel geplaatst door Dennis Koster
    Dit is echt een marketing hype probeersel. Ik zie niemand serieus muziek mixen of tracks maken met een Ipad. Daar is betere dedicated apparatuur veel beter in.

    Voor onderweg is het prima te doen, maar het gemis van een keyboard etc kan een ipad niet compenseren. Zie het meer als een mobiele daw dan een complete vervanging.

  6. De iPad heeft de nodige capaciteit niet om degelijke audio software op te draaien.. Kijk naar Traktor bv, ik draai dit op een Macbook Pro 15″ met SSD en 8GB ram en die kan het nog niet op volle toeren laten draaien..

    Waar ik mijn iPad wel voor gebruik is als MIDI controller.. werkt perfect om traktor te besturen bv..
    Is ook wel leuk uitpakken als je toekomt in de club en je haalt die iPad boven en je begint je effecten te besturen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.