Reacties voor: Begrafenis Steve Jobs op vrijdag

De begrafenis van Steve Jobs zal plaatsvinden op vrijdag 7 oktober, vandaag dus. Het zal gaan om een kleine privé-bijeenkomst met familieleden. Voor medewerkers komt er nog een evenement.
Lees het complete artikel → Begrafenis Steve Jobs op vrijdag
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 60 reacties

  1. RIP!

  2. Woow dat gaat allemaal wel heel snel!

    Heel veel sterkte aan de familie!

    You will be for ever in our heart steve!

  3. R.I.P steve

  4. Dat is snel! Ben benieuwd of iedereen ook naar zijn graf kan, of dat het op zo’n speciale begraafplaats is

  5. Thank you Steve! I Will never forget you!

  6. R.I.P. Steve, tijdstip 17:00 uur ??

  7. Waar zou de wereld zijn zonder Steven Paul Jobs?!?! You Changed The World R.I.P.

  8. Vaarwel Steve….
    R.I.P.

  9. Of de begrafenis nu vandaag morgen of volgende week is, het maakt mij niet zo uit… Dat Steve overleden is daar baal ik elke dag nog steeds van. We Will Miss you Steve, but never forget you. Rip

  10. RIP Steve

  11. Rust zacht beste jobs iSad

  12. idd erg snel heb het idee dat de beste man al eerder is overleden dan ons verteld is maar ik kan t mus hebben natuurlijk

  13. R.I.P. Steve….

  14. Ik vind het ook wat raar. Zou hij al dood zijn geweest op het moment van de iPhone 4S keynote?

  15. @Esteban: daar lijkt het altans wel erg verdacht op.
    Keynote 4 oktober overlijden 5 oktober begravenis 7 oktober.
    Ik weet niet hoe het hier in NL zit, maar binnen 2 dagen begraven is bijna onmogelijk, korste is 3 dagen soms zelf 4.
    Neemt niet weg dat het een gemis zal zijn voor iedereen.

  16. R.I.P Steve!

    We gaan je missen

  17. Als Steve Job op de dag van de keynote, of ervoor, al zou zijn overleden dan zou Apple de 4S keynote niet hebben willen beïnvloeden… Dat gaat wel erg ver… Business gaat voor?

  18. Steve, u did a great job!

  19. Ik denk niet dat Tim Cook in staat was geweest om een presentatie te houden, als Steve Job diezelfde dag of de dag ervoor overleden was.

    Echter denk ik ik wel dat Steve’s situatie invloed had op de presentatielocatie van de nieuwe iPhone, 1 Infinite Loop. Ik ben in de zomer bij Steve’s huis en werkplek geweest, bijzonder indrukwekkend. Het grijpt mij verschrikkelijk aan. Het gevoel dat het zo kort geleden is, mijn bezoek, is niet te beschrijven.

    Uiteraard vind ik het geen discussie hoe het gelopen is. De wereld is een ontzettend goed mens armer.

    Steve, mijn nieuwe iPhone is de iPhone 4Steve. Bedankt.

  20. Denk inderdaad dat hij al overleden was.. Zijn stoel bij de keynote was leeg en er gingen berichten dat de beste man nog een woord zou doen over Tim Cook.
    Het blijft jammer. Apple is geen Apple zonder meneer Jobs.

    Offtopic: staat daar links op de foto nu serieus iemand van T-Mobile?

  21. 4S was op 4 oktober 2011, Steve is overleden op 5 oktober 2011. Kans is wel groot dat de mensen die een presentatie gaven, al wel afscheid hadden genomen van Steve.

  22. Hhhmm, wel verdacht inderdaad en wel op drie punten:
    1) 2 dagen na z’n overlijden al begraven worden is wel erg snel.
    2) Ik had al het idee dat ze een beetje mat waren tijdens de presentatie, maar dat kan er natuurlijk ook aan liggen dat we Steve gewend zijn.
    3) De Applesite lag er vlak na de keynote uit en toen velen dachten dat ‘ie het weer deed, bleken sommige pagina’s, waaronder de startpagina (apple.com), wat nu de herdenkingspagina is, er nog steeds uit te liggen.

    Maar in elke geval: Dear Steve, thanks for everything you’ve done. You will be missed but not forgotten. Never. Thanks, RIP.

  23. Applefans, volgens mij is het niet de bedoeling dat we theorieën en complotten gaan bedenken.

    Laten we het respecteren hoe het gelopen is.

  24. Hier in Spanje worden mensen binnen 24 uur na hun dood begraven, dus zo bijzonder snel is het niet.

  25. Als grafisch ontwerper geniet ik al 25 jaar van de produkten van Steve! Begonnen met de Plus. Je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen. Een hele krant opmaken op zo’n klein zwart/wit schermpje. Maar toen was het, na jaren van zetsel bestellen en plakken, zo fantastisch. Ik mis hem. Ik mis Steve en hoop oprecht dat Apple zal doorgaan zoals Steve het voor ogen had. Apple is het grootste bedrijf ter wereld, maar alsjeblieft, hou Steve’s visie in stand. Liever een kleinere Apple dan een visie-loos commercieel bedrijf dat meer waarde hecht aan geld dan aan zijn geliefde gebruikers.

  26. Hoezo snel? Dat bepaalt nog steeds de familie van Steve.

  27. Het grijpt me bijzonder aan hoeveel mensen dit triestig vinden. Alsof plots iedereen weet wie SJ was en wat hij wel betekend heeft ! Knap van SJ, echt knap. Ik heb weinig helden, maar hij is toch iemand waar ik bijzonder naar opkijk. Een keynote van Apple zal nooit meet hetzelfde zijn. RIP SJ.

  28. Rust zacht mr. Jobs.

  29. Ik kan me goed begrijpen dat de familie een besloten begrafenis wilt. Niet onwaarschijnlijk zouden er veel “fans” op afgekomen zijn en meteen een soort bedevaartsoord worden. Ongetwijfeld zal het ook een beveiligde begraafplaats betreffen waar meerdere bekendheden ten ruste liggen.

    Overigens is het enigszins opmerkelijk hoeveel mensen van de beste man zijn gaan “houden” middels zijn producten. Is dit fenomeen het toppunt van kapitalisme: “houden” van de bedenker/ maker van producten? Onmiskenbaar had hij een interessant gedachtegoed maar wel met een louter commercieel streven.

  30. Ik hoop voor hem dat hij echt in vrede mag rusten en dat zijn graf geen bedevaartsoord gaat worden. Ze houden niet voor niets een besloten uitvaart.

  31. Kan zijn dat ouders joods zijn worden ze de zelfde dag nog begraven mag niet op zaterdag .Maar hij zelf was toch boedhist (laten zich altijd cremeren volgens mij ) .
    Maar ze zullen wel reden voor hebben is al triest genoeg op 56j is nog heel jong .

  32. We kunnen altijd nog oude keynotes van hem bekijken dan lijkt het net of Steve er nog is.

  33. RIP Steve

  34. @digilike: denk je dat hij er iets van zal merken??

  35. Bedevaartsoord, waarom zou dat het niet mogen worden? Die man verdient veel respect.

    Eén ding staat vast: ik zal altijd klant blijven van Apple. No switching, too obvious.

  36. R.I.P Steve

  37. Origineel geplaatst door ivo@digilike denk je dat hij er iets van zal merken??

    Origineel geplaatst door BramBedevaartsoord, waarom zou dat het niet mogen worden?

    Voor de nabestaanden, vrouw en kinderen, wellicht? Ik denk dat jullie je ook onaangenaam zouden voelen wanneer wild vreemden af en aan lopen bij het graf van je vader. De man hield niks voor niks zijn privé leven weg van de pers.

  38. @chavasse: ik reageer op de opmerking ‘ik hoop voor hem dat hij in vrede mag rusten’. Dat is echt iets anders dan wat jij zegt.

  39. Lol snel?
    In Brazilië is het normaal om direct op dezelfde dag begraven te worden en dat is niet om het geloof.
    Verder was Steve boeddhistisch? Dacht ik.

  40. Een groots genie is heen gegaan. Ook een genie in bescheidenheid bij zijn begrafenis.Hoop dat ook in de toekomst zijn bescheidenheid blijvend zal worden gerespecteerd, zowel voor hem als zijn naasten!
    R.I.P.

  41. Na 2 dagen is helemaal niet snel.. Ik woon in spanje, en hier worden de mensen de dag na het overlijden al begraven.

    Steve, we zullen je missen.
    RIP.

  42. De iphone 4Steve de laatste die hij meemaakte. Als ik het geld had gehad had ik hem gekocht en zo lang mogelijk gehouden ter nagedachtenis aan onze held. Steve jobs!!

    Rip

  43. @ivo: gezien de beslotenheid van de begrafenis, denk ik niet dat hij een bedevaartsoort van zijn graf zou willen hebben gehad. M.i. getuigt het van respect om rekening te houden met wensen van overledenen (los van de filosofische vraag of hij/zij er iets van zou merken). Ik denk dat je de formulering wel snapt. En zo niet, dan niet.

  44. Rust in vrede..

    Voor de rest die zijn leven wilt vieren*.

    *Let op: Facebook event-link.

  45. Rest in peace Steve..

  46. ik snap ook waarom ze de nieuwe iPhone geen 5 genoemd hebben

    iPhone 4S = ( iPhone For Steve )

    De nieuwe iPhone 4S is stiekem een aandenken aan Steve Jobs ( of het is een toeval )

    (i)mportant
    (p)hone
    (h)oner
    (o)ne
    (n)ame
    (e)veryday
    (4)
    (S)teve

  47. iPhone 4S betekend zeker niet “iPhone for Steve”. Dat is zever. iPhone 4S is gewoon de exented versie van de iPhone 4. Zoals de iPhone 3G – 3GS. Verder niets. Die S staat niet voor Steve, maar voor Speed.

    Sommige mensen zijn toch echt aardsdom en maken zichzelf maar blaaskes wijs.

    PS. Tussen dit en 3 jaar zal Jobs al lang dood zijn. Er is ejn tijd van komrn rn een tijd van graan.

  48. Obama was erbij! Daarom!

  49. Het kan ook wezen omdat Steve ernstig ziek was, hier in Nederland gebeurt dat ook wel dat die persoon dan eerder wordt begraven.

  50. Of het nu de producten van Apple zijn, of dat Steve Jobs eigenhandig de wereld van de technologie heeft verandert, een ding staat vast: Zoals wij heden omgaan met technologie, is voor een groot deel te danken aan wat Apple ons heeft gegeven. Je kunt er niet omheen dat de producten enorm veel mensen aanspreken. Het gehele marketing mechanisme en de visie van Jobs liggen hieraan ten grondslag.
    Hij is gestorven aan een vreselijke ziekte. En helaas veel te jong.
    Hij zal voornamelijk door zijn directe omgeving enorm gemist worden. En liefhebbers van ‘zijn’ producten rouwen mee.
    Ook ik ben bedroefd. Al heb ik hem nooit persoonlijk gekend. Dat is emotie. En emotie wist Steve bij miljoenen mensen gedurende iedere keynote op te wekken.
    Weer een geweldig persoon zal worden gemist…
    R.I.P. Steve

  51. Heeft er nou niemand gedacht dat Steve al zou zijn overleden voor de keynote en het gewild zou hebben dat alles verlopen zou zoals gepland en daardoor pas later is meegedeeld dat hij is overleden?

  52. @Niels: Heb jij al bedacht dat Steve wellicht een lijdensweg heeft willen voorkomen en zijn moment van overlijden heeft gestuurd richting 5 oktober? Tijdens de keynote waren de kopstukken van Apple echt wel de hoogte van Steve’s situatie. Wat doet het er toe? Een sterfgeval is al erg genoeg.

  53. THEY TOOK US JOBS…..

    RIP..

  54. Louter commerciële motieven? Natuurlijk niet, dan was er sprake geweest van een gebrek aan authenticiteit, zoals bij vele andere CEO’s.

  55. R.I.P. Steve

  56. R.I.P Steve your the best,jij maakte de phone zoals hij nu is er kan geen 1 aan tippen 

  57. Ik kwam net deze mooie tegen”:

    R.I.P Steve Jobs
    Three apples that changed the world:

    The one that Eve ate.
    The one that fell on Newton’s head.
    The one that Steve Jobs built.

  58. we gaan allemaal. Rijk of arm.
    we komen alleen en we gaan allemaal alleen
    we komen zonder iets, en gaan ook met niets.

    Het zijn feiten van het leven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.