Reacties voor: Bedrijf zoekt App-event op 15 november: win 2 toegangskaarten

Het Bedrijf zoekt App-event vindt plaats op 15 november 2011 in Eindhoven. Wij geven via iPhoneclub twee toegangskaarten weg. Naast een gratis toegankelijke beursvloer is een ook een seminar waar je naar ervaringen van andere bedrijven kunt luisteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. Gewoon… omdat ik de eerste ben?

    En omdat de branche waarin ik werk (entertainment) erg toe is aan vernieuwende concepten (en ik via dit seminar mijn baas kan overtuigen van de noodzaak)

  2. Nou omdat ik de tweede ben 🙂

  3. Omdat ik een afstuderende student ben die in deze branche wil werken dus hier veel kennis op kan doen.

  4. Dat is inderdaad wel een goede reden Marjolein 😉

    Mijn reden is dat ikzelf met een concept rondloop voor een app waar in mijn ogen echt vraag naar is. Ik heb alleen nog niet echt een beeld van wat zoiets gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn. Het Bedrijf zoekt App-event is mij dan ook op het lijf geschreven.

  5. Ik zou hier graag aanwezig willen zijn omdat er een hoop te leren en inspireren valt en wil de kaarten graag winnen omdat m’n werkgever te cheapo is om ze voor me te kopen…. 😉
    P.S. 2 kaarten en ik ben reaktie nr.2? Ik zeg: kat in het bakkie… 🙂

  6. Gezien we nu zelf aan het kijken zijn hoe en wat de mogelijkheden zijn van Apps is dit een zeer interessante beurs to be attended. Is there an App for that??..

  7. Aanwezig zijn op bedrijfzoektapp is minstens zo belangrijk voor elk onderneming om een app te laten ontwikkelen voor hun zelf.

  8. Ik zou héél graag bij dit event aanwezig willen zijn, omdat ik nu al een paar maanden bezig ben met het ontwikkelen van een applicatie wat betrekking moet gaan hebben met de verbetering van studeren. Door dit concept zouden we (in NL en later in de hele wereld) een grote sprong kunnen maken in de manier van kennis tot ons nemen, en vooral voor studenten is dit een ideaal concept. En zoals veel mensen wel zullen weten, als je een applicatie ontwikkeld, komen er veel vraagtekens bij punten te staan. Daarom zou dit een uitkomst zijn om in een korte periode grote stappen te kunnen zetten, en de wereld nog wat sneller weer een beetje beter te kunnen maken. Daarnaast ben ik aan het studeren, dus heb niet de luxe dat mijn werkgever of inkomen het toelaat om dit soort events te bekostigen.. I would love to join this event!

  9. Momenteel aan het overwegen om een creatieve app te laten bouwen, maar door nogal wat onduidelijkheden en overwegingen ben ik twijfelende. Ik kan als zzp’er graag een steuntje in de rug gebruiken 😀

  10. Omdat wij als bedrijf bezig zijn met een app waarvan ik niet weet of dit toegevoegde waarde heeft! Graag wil ik hier meer kennis over op doen om zo te kunnen bepalen of we dit moeten doen voor het bedrijf.

  11. Om hiermee nog betere argumenten te vinden om mensen te overtuigen van apple;)

  12. Ik zou deze kaarten heel graag winnen voor mijn vriend. Hij heeft ontzettend veel ideeën en is nu bezig een app te ontwikkelen voor een bedrijf waar hij stage loopt. Dit is zijn afstudeerjaar, en hierna moet hij gaan kijken hoe hij verder gaat. Dit zou een fantastische kans zijn voor hem.

  13. ik loop er al een tijdje over te denken om een app te (laten) ontwikkelen, maar krijg niet alles op een rijtje. Dit is wellicht een mooie kans, die ik niet voorbij moet laten gaan. € 275 euro is echter niet haalbaar, dus … leve de loterij!

  14. Ik zou graag aan deze seminar willen mee doen om te leren van, en geïnspireerd te worden door de speakers. Daarnaast is het ook een perfecte plaats om voor mij te kunnen netwerken, en ideeën om te doen voor de volgende generatie apps.

  15. Ik heb een concreet idee voor een app op designgebied. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in de ins & outs van het maken van een app.

  16. Omdat de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in dat opzicht nog zo ver achterloopt en bijna geen geld heeft om hier zelf initiatieven in te nemen!

    De doelgroep waar ik mee werk (autisten) loopt juist voorop op dit vlak, het zou toch fijn zijn om daar dan ook vanuit behandeling mee aan de slag te kunnen.

    Om die reden hoop ik voor 2 van mijn medewerkers zo’n toegangskaart te winnen!!!

  17. @kaas: Speciale prijs voor studenten € 35,- exclusief BTW. 😉 Voor als je niet wint…

  18. Ik zou supergraag deze kaarten winnen, aangezien ik graag de verschillende benaderingen ervaar van kleine (reeds gesproken) ontwikkelaars t.o.v. van de grote ontwikkelaars. Ben benieuwd!

  19. Ik maak er ook een voor je voor 20-40 euro

  20. Ik heb m’n baas al zover om 2 kaarten te betalen dus ik gun het iemand anders 🙂 succes!

  21. Het lijkt me alleen al erg tof om rond te lopen en daarnaast heb ook ik een goed idee, voor een nieuw social network, welke ik uiteraard hier niet in de comments ga zetten. Zo’n seminar is goed voor mn CV én mn persoonlijke netwerk. Wat mij betreft geen network zonder netwerk, dus ik ga graag!

  22. Als jonge ondernemer (26), vooral gericht op visuele producties heb ik het afgelopen voorjaar veel tijd, energie en geld gestoken in de ontwikkeling van een nieuw te realiseren app. Helaas heb ik hier op het laatste moment de stekker uit moeten trekken door te diepe valkuilen en technische problemen.

    Momenteel heb ik een nieuw plan voor een (multi-platform) app, echter met de kennis van toen, zoek ik professionals die mee kunnen denken en werken aan deze app. Aan het business model van deze app werk ik momenteel hard, en wie weet vind ik op dit event een partner voor de ontwikkeling van…….

    De kennis die ik heb opgedaan bij de ontwikkeling van mijn vorige (nooit) publiekelijk beschikbaar gekomen app, deel ik momenteel met jonge studenten die ook bezig zijn met het ontwikkelen van apps binnen hun opleiding: de vraagstukken die ook hierboven beschreven staan.

    Alle kennis uit deze seminars kan me daar alleen maar meer bij helpen en ondersteunen, en dus ook de scholieren en aspirant app bouwers.

  23. Ik ben zeilmaker van beroep, en gebruik nu af en toe PhotoMeasure om op lokatie een schip / object te fotograferen en te voorzien van relevante afmetingen, om zodoende aan de zaak een prijsopgave te kunnen maken. Dit werkt vrij omslachtig.
    Het lijkt me interessant om op het seminar van gedachten te wisselen met ontwikkelaars of deze werkwijze makkelijker kan. M.a.w. op lokatie al meer kunnen uitrekenen, mogelijk zelfs offerte maken.

    Dit valt natuurlijk op veel meer disciplines toe te passen in de praktijk, maar wie weet…..

  24. Graag zou ik mijn dromen willen verwezenlijken. Ik studeer momenteel marketing en nieuwe media, en zo graag mijn visie op het toekomstig gebruik van Apps willen delen. Daarnaast kan ik misschien mijn ideeën voor nieuwe Apps pitchen.

  25. Samen met projectgroep: YAP Consulting zijn bezig met een app te ontwikkelen. Wij kunnen hier nu niet veel over vertellen. nl: patenten aanvragen is nog in proces.

    Deze app zal zeker een goede toevoeging hebben aan de samenleving, aangezien ons leven uit (mobiel) internet, smartphones en automatisering bestaat.
    Bovendien zal het milieu gespaard worden met ons concept!
    Het team heeft zeker nog meer informatie nodig over de mogelijkheden in de markt en software developers in vertrouwen zijn er nodig aangezien wij geen ICT’ers zijn.

    Hopelijk met deze toegangskaarten kunnen wij ons concept eindelijk realiseren! En zal dit onze eerste stap zijn als YAP (Young Asian Professionals)

  26. Op dit moment grote plannen aan het maken voor de nieuwe iOS/Android Skûtsje app (voor het skûtsjesilen in Friesland). Vorig jaar hadden we de eerste pilot. Mijn collega’s en ik zijn ons flink aan het voorbereiden en onze kennis aan het verbreden, en een seminar als deze zal ons zeker helpen! Helpt iPhoneclub ook mee aan de nieuwe populaire Skûtsje app?

  27. Ik heb de beste reden. Ik ben namelijk net afgestudeerd op dit gebied. Ik ben dus een nieuw in deze businesstak en heb sterke kansen om het echt te gaan maken in deze branche. Om ideeen en ervaring op te doen wil ik er graag naar toe. Ik schrijf ik voor mijzelf een verslag zodat ik mijn ervaringen bij kan houden en zo een portfolio op kan bouwen.

  28. Ik zou er graag bij willen zijn omdat mijn vader een bedrijf heeft en hij geen site of wat dan ook heeft, daarom lijkt mij het leuk om samen met mijn vader te gaan om wat kennis op te doen, en een inzicht krijgen om hoeveel het gaat kosten etc.

  29. Ik zou de App-event kaarten zéér App-reciëren, zodat ik mij samen met mijn App-addict maatje kan verdiepen in ons verslavingsprobleem en in workshops met gelijkgezinden van elkaars ‘problemen’ kan leren.

  30. App-development is tegenwoordig helemaal in, hoe kun je zo’n app laten maken? op welke manier dien je dit aan te pakken? Dit is voor veel mensen een vraag. Deze kennis is niet alleen voor mij interessant maar ook voor mijn collega”s vrienden en familie. Dit lijkt mij erg mooi om te kunnen vertellen, maar daarvoor moet ik wel over deze kennis beschikken en ik denk dat dit via bedrijf zoekt app veel van deze kennis op kan doen.

  31. Gewoon geen reden…………………of toch wel,anders zou je hier niet op reageren,toch?
    Ik ben een alleenstaande moeder,al 12 jaar, met 2 pubers die aan t reintegreren is. Via het bedrijf van mijn zwager kom ik meer en meer te weten over internet, Iphones, Ios, Clouds, android en al wat dies meer zij!!!
    Mijn interesse is gewekt en met name in de apps en alles wat er bij komt kijken….wat een grote wereld buiten de echte mensen wereld!!!
    Mij zou je er gelukkig mee maken, maar ik denk ook een hoop anderen…… 🙂 it’s up to you now……
    Liefs

  32. ik zou graag willen gaan im te kijken wat er moggelijk is voor de toekomst in e-commercie want naar mijn idee zou dit de toekomst kunnen zijn voor webshops en dergelijke als je een webshop als app heb das beter dan wel eens een mailtje die toch in je spam terecht komt, hier over zou ik graag meer willen weten en vragen om dit juist aan mijn klant te kunnen vertellen

  33. ja leuk echt vet
    Ik heb meerdere app ideen in mijn hoofd zitten en er onbreekt er een paar dus
    En ik wil meer informatie hoe ik de Amsterdamse beurs iPad editie kan ontwikkelen via stocktouch layout kan nu heb je alleen een iPhone app
    en ook een soort beursspel app voor bijde apple producten

  34. Ben benieuwd naar de ervaringen van mensen die op meerdere platformen ontwikkelen. Zelf noem ik het inmiddels frustratie-ware omdat ieder platform dingen net even anders doet. Klein voorbeeld: maak maar eens een scherm met alleen een button voor iPhone, Android en Windows Phone 7 (mag ik die noemen op dit forum?)

  35. Omdat ik gewoon wat meer wil weten over het maken van app’s .

  36. Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is uitgegroeid tot een dagelijkse ritueel. Kortom een interessante markt voor jonge ondernemers.

    Met YAP Consulting (Young Asian Professionals) ben ik momenteel bezig met de ontwikkeling van een applicatie. Een applicatie dat veel waarde heeft voor onze samenleving.

    Ik zou heel graag deze beurs willen bijwonen om meer kennis op te doen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van apps.

  37. sky is the limit…

    als bedrijf zijnde kan je dmv een realtime event (app) sneller acclereren en daarmee efficiënter kan werken.

  38. Mijn vrouw is nagelstyliste en pedicure. We zijn opzoek naar de mogenlijkheid om een app te maken voor afspraken en tips. Ben net thuis en zag de mail. Moet dus snel en kort zijn

  39. Proficiat Mitchell en Sylcas. Misschien tot ziens in Eindhoven.

  40. Ik zit al heel lang met een (denk ik zelf) heel goed idee voor een app in mijn hoofd. Ik heb echter geen flauw idee waar ik zou moeten beginnen. Zelf een app ontwikkelen ligt niet binnen mijn kwaliteiten. En waar ik iemand kan vinden die dit wel voor me kan doen voor een redelijke prijs, is mij een vraag.

  41. Echt super! Heel erg bedankt! Ga er goed gebruik van maken! En ook Eric, aardig van je! Thanks!

  42. Echt super! Heel erg bedankt! Ga er goed gebruik van maken! En ook Eric, aardig van je! Thanks!@Eric:

  43. ook ik was erg blij, tot vandaag …. 🙁
    Niks meer gehoord, geen toegangskaarten?

    Medwerkers teleurgesteld, geen afspraken gemaakt, dus geen productie.

    Het leek zo mooi, maar werd een misser.

    Helaas!!!!
    Kijk uit naar wat er komen gaat 🙂

  44. Ik heb twee inzendingen gekozen, waarvan ik vond dat ze de beste motivatie gaven: Mitchell en Sylcas. Ik neem contact met jullie op via mail voor contactgegevens e.d.
    Iedereen bedankt voor het meedoen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.