Reacties voor: Bedrijf zoekt App-event op 15 november: we geven 2 toegangskaarten weg

Het Bedrijf zoekt App-event vindt plaats op 15 november a.s. Je kunt twee toegangskaarten winnen voor het seminar-gedeelte, waar ook de Bedrijf zoekt App Award zal worden uitgereikt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Dit wordt een prachtig verhaal, later in mijn biografie: “Hoe ik de wereld veroverde” ….’Met de kennis opgedaan bij een seminar, waar hij oorspronkelijk niet voor in aanmerking kwam, werd hem een kaartje gegund, door te reageren op een mogelijkheid een toegangskaartje te winnen, met de volgende tekst:
    Dit wordt een prachtig verhaal, later in mijn biografie: “Hoe ik de wereld veroverde” ….’Met de kennis opgedaan bij een seminar, waar hij oorspronkelijk niet voor in aanmerking kwam, werd hem een kaartje gegund, door te reageren op een mogelijkheid een toegangskaartje te winnen, met de volgende tekst: Dit wordt een prachtig verhaal, later in mijn biografie: “Hoe ik de wereld veroverde” ….’Met de kennis opgedaan bij een seminar, waar hij oorspronkelijk niet voor in aanmerking kwam, werd hem een kaartje gegund, door te reageren op een mogelijkheid een toegangskaartje te winnen, met de volgende tekst: Daarna ging het snel….

  2. Brengt een app mij meer omzet, kostenbesparing of efficiency verbetering? Het antwoord hierop vertelt of apps de toekomst hebben.

  3. Omdat ik als de gewone mens iets zeers goed te vertellen heb in de app industrie alleen is het nog nooit op een goeie manier naar buiten gekomen en dit kan dus mijn kans zijn!!!

  4. Als webmaster van uitgeverij Sanoma Regional Belgium wordt me vaak gevraagd wat we de lezers van onze magazines en onze adverteerders kunnen aanbieden op vlak van mobile. En dan specifiek naar iPad en iPhone toe. Als ik dan eens google zie ik natuurlijk dat er véél mogelijk is. Maar zonder duidelijk plan lijkt me er niet aan te beginnen. Ik lees dat deze beurs daar wel verduidelijking in kan brengen. Lijkt me een trip naar Nederland waard. En jullie kunnen uitpakken dat de website over de grens gelezen wordt!

  5. Ik wil een app leren maken en ontwikkelen zodat ik na lancering van deze beste app ooit, nooit meer zal hoeven te werken. Een gedeelte van de opbrengst zal ik schenken aan de werknemers in de zorg. Zij verdienen meer dan ze nu krijgen! Dan heb ik het niet over bestuurders, directeuren en andere graaiers die aan de top staan van deze instellingen. Deze zijn te min om op te schijten!

  6. App-development is tegenwoordig helemaal in, hoe kun je zo’n app laten maken? op welke manier dien je dit aan te pakken? Dit is voor veel mensen een vraag. Deze kennis is niet alleen voor mij interessant maar ook voor mijn collega”s vrienden en familie. Dit lijkt mij erg mooi om te kunnen vertellen, maar daarvoor moet ik wel over deze kennis beschikken en ik denk dat dit via bedrijf zoekt app veel van deze kennis op kan doen.

  7. Ik zou daar graag naartoe willen, omdat ik bezig ben om m’n zus te helpen antwoord te geven op deze vragen. Zij is bezig een app te (laten) ontwikkelen die betrekking heeft op interieurontwerp en styling.
    Zelf heb ik weinig ervaring met het programmeren van apps, maar als student in Delft heb ik zeker affiniteit met de technologie, en het ontwikkelen van de strategie achter deze app.

  8. De kaartjes zijn bij mij in goede handen! Ik zal er namelijk voor zorgen dat elke keer wanneer het woord iPad of iPhone valt ik heel hard “CLUB” schreeuw!

  9. Ik zou er gewoon graag heen willen. Om zo in contact te komen met bedrijven die apps maken en bedrijven die erover nadenken een app te laten ontwikkelen.

  10. We zijn als bedrijf net op zoek naar een bedrijf dat voor ons een universele app kan ontwikkelen voor iPad en iPhone. Er zijn nog een aantal vragen die ik hoop hier te kunnen krijgen.

  11. Ik wil een app laten ontwikkelen om daarmee onze software nog beter beschikbaar en bruikbaar te maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze kunnen daarmee met hun begeleiders, familie en vrienden communiceren en dus op die manier over meer regie in hun eigen leven beschikken.

  12. Ik ben net 3 maanden geleden begonnen met een eigenbedrijf! Ik werk als grafisch ontwerper, en heb totaal niks meegekregen van het ontwikkelen van apps. Dat zie ik als een gemis! Want het is een snel groeiende markt! Ik heb zelf wel een Ipad waar ik meer dan genoeg apps op heb staan.

    Maar ik heb te weinig ervaring in, en ik zou zelf veel meer te weten willen komen over over deze tak van sport!

    Mij wordt 9 van de 10 keer gevraagd, heb je ook een beetje verstand van apps!? En op die vraag kan ik jammer genoeg, niet ingaan…

  13. Beste vrienden van de iPadclub,
    ik ben een arme student, en hoorde van dit geweldige evenement in mijn studentenstadje. Voor mijn opleiding Technische Bedrijfskunde (TU/e), schrijf ik een scriptie met als globaal thema Informatie Systemen. Wat ik graag wil uitzoeken is, hoe een App een specifiek bedrijfsproces kan verbeteren.

    Daarvoor wil ik graag meer leren over Apps, en graag in contact komen met een bedrijf, die ik kan helpen in het ontwikkelen van hun applicatie.
    Dit interessante evenement zal dus een zeer welkome aanvulling in mijn studie zijn.

    Veel plezier gewenst aldaar,
    en wie weet, tot ziens!
    Jop

  14. Omdat wij als muziekstudio onze artiesten willen plaatsen op een nog te maken talenten-app! En we graag willen weten wie we daarvoor moeten benaderen…

  15. Ik ga zondag 20/11 naar de MacBeurs.be in Genk, daar is zelfs een AppMeet. Met tientallen developers van Apps in een panelgesprek. En met meerdere workshops over Apps-ontwikkeling. Lijkt me een betere deal voor 7 euro. Heb het programma van workshops gezien, en lijkt me interessant.

  16. Omdat ik al vormgever van interactieve media heel erg graag apps wil gaan maken maar steeds net die kans mis loop! Ik denk graag na over dergelijke dingen en zou heel erg graag aan de app-challenge mee willen doen om er zo voor te zorgen dat ik wel apps kan gaan maken. En daar kan ik natuurlijk meer te weten komen over apps en wellicht een leuke programmeur ontmoeten waarmee ik kan gaan samenwerken.

  17. Hi,

    Hier spuitelf, leuk zo’n kaartje voor in mijn plakboek net als het missen van tedx, maar is er ergens een leuk verslag te dowloaden van het event. Met tips en tricks, gemiddelde ontwerptijd van een prototype etc

    Regards

  18. Ik ben eruit: ik heb de reacties van Jop en Geert uitgekozen als winnaars. Zij krijgen de toegangskaart voor het evenement.
    Iedereen bedankt voor het meedoen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.