Reacties voor: Apple haalt bedrieglijke fitnessapps uit de App Store

Apple heeft dit weekend meerdere apps uit de App Store verwijderd, die op een vervelende manier geld probeerden afhandig te maken. Ze beloofden allerlei gezondheidsfuncties via de Touch ID-scanner.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Lol dat is wel geniaal. Moderne pickpockets.

  2. Origineel geplaatst door James
    Lol dat is wel geniaal. Moderne pickpockets.

    Dus zakkenrollers vind je geniaal? Vertel even waar je vanmiddag rond loopt, wat je aan hebt en hoe je er uit ziet, kom ik je even rollen!

    • @R. Hellema: Ik vond het het idee creatief en grappig. Apple doet nooit moeilijk, dus je krijgt je geld sowieso terug. Als het bij mij was had ik direct gemeld bij Apple voor refund. Dat zulke dingen kunnen vind ik wel erg natuurlijk…

      Je kan mij morgen middag rollen, door een pinapparaat tegen mijn jaszak te houden. Zo kan je tot 25 euro rollen van mij. Tot we Apple Pay hebben kan je dit flikken 😛

      Veel Succes.

  3. Wat triest zeg…

  4. Origineel geplaatst door James
    Lol dat is wel geniaal. Moderne pickpockets.

    Eigenaardig persoontje ben jij!!

  5. Je kunt inderdaad ook ergens de kunst van inzien. Blijft natuurlijk een misselijke actie.

  6. Bijzonder slecht dat zulke apps uberhaupt door de eerste screening glippen en in de appstore terechtkomen. Dacht dat Apple een betere ingangscontrole had eerlijk gezegd.

  7. @Boldfella: Precies dat inderdaad. Echt heel slecht. Ik zou het niet meer dan terecht vinden als deze developers hun account geblokkeerd wordt.

  8. Wel erg slecht van Apple dat ze zoiets over het hoofd zien tijdens de controle van de apps. Hopelijk hebben ze ervan geleerd, want dit is natuurlijk geen goede reclame

  9. Kennelijk zijn er mensen die er lol aan beleven, maar als eerste beginnen te schreeuwen als ze zelf benadeeld worden. Ik zie er de lol niet van in, dit heet oplichting. Apple mag wel een betere screening gaan toepassen.

  10. Wat ik me nu afvraag is: Apple heeft dit in de eerste instantie goedgekeurd, maar heeft na ontdekken wel meteen maatregelingen genomen. Maar hoe werkt zoiets dan met de google playstore? Daar wordt niet goed gecontroleerd, dus kunnen zulke dieven daar dan wel gewoon doorgaan met zulke acties?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.