Reacties voor: Bedien je radiogestuurde helicopter met een iPhone

Een jongen is erin geslaagd om een radiobestuurde helicopter te bedienen vanaf zijn iPhone. Hij heeft het benodigde programma zelf gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Cool ! Ik zou alleen wel wat extra reserve onderdelen voor je helikopter kopen. Die van mij lag in een middag al uit elkaar…. 😉

    By the way: de suite van de iPhone Development suite heet volgens mij Xcode met Interface Builder en niet xDev.

  2. Origineel geplaatst door Rutger
    Cool ! Ik zou alleen wel wat extra reserve onderdelen voor je helikopter kopen. Die van mij lag in een middag al uit elkaar….

    Dat zal wel komen omdat je gelijk te veel wil in een keer.. eerst leren hooveren.

  3. Waar ka ik dan een heli kopen die dan met de iphone te besturen is?

  4. Leuk voor die wiet-sniffer-copter!

  5. Photoshop

  6. photoshop? wat photoshop?

  7. Inderdaad allemaal photoshop werk!! en het is nog eens 1 april ongeloofelijk volgens mij heeft hij ook die afstandbediening van hem in de iphone hoesje gestopt lijkt het net echt (hahahahahaha) Photoshop laat me niet lachen

  8. Ja het i

    Origineel geplaatst door Rutger
    Cool ! Ik zou alleen wel wat extra reserve onderdelen voor je helikopter kopen. Die van mij lag in een middag al uit elkaar…. By the way: de suite van de iPhone Development suite heet volgens mij Xcode met Interface Builder en niet xDev.

    Het is inderdaad xcode, voor het coderen, en intefrface builder, voor het maken van de knoppen (de interface) etc. En ook nog iphone simulator, om je app te testen.

  9. @Oentje13: Klopt, iedereen noemt het Xcode (I know…) maar de jongen zelf zegt: “The program itself wasn’t too hard to make using Xdev, the iPhone/OS X development suite” (vlak na het plaatje met de hand). Ik wilde er geen flauw vingertjetik van maken met: “Haha, hij zegt Xdev, maar hij bedoelt lekker Xcode”.

  10. Dit kan helemaal niet, hoe kan je een rc ding besturen over wifi, dat zijn heel andere dingen. Probeer maar es verbinding te maken met een wifi-netwerk via je radio, dat wordt erg lastig…

  11. Wifi maakt ook geen verbinding met de chopper, iPhone maakt verbinding met de router die weer verbinding maakt met de radio link naar de heli.

  12. Origineel geplaatst door Oentje13
    Dit kan helemaal niet, hoe kan je een rc ding besturen over wifi, dat zijn heel andere dingen. Probeer maar es verbinding te maken met een wifi-netwerk via je radio, dat wordt erg lastig…

    Er zijn helicopters die via wifi te besturen zijn. Gebruik google maar eens 🙂 .

  13. LoL @ mensen die serieus reageren op mijn “Photoshop” comment 🙂

  14. Wie reageert er echt serieus dan???? Zie niet echt hele serieuze reacties….

  15. Crasht je iPhone tijdens het vliegen crasht je heli.

  16. Origineel geplaatst door Mark
    Origineel geplaatst door Oentje13Dit kan helemaal niet, hoe kan je een rc ding besturen over wifi, dat zijn heel andere dingen. Probeer maar es verbinding te maken met een wifi-netwerk via je radio, dat wordt erg lastig…Er zijn helicopters die via wifi te besturen zijn. Gebruik google maar eens .

    Het gaat hier toch egt om een rc heli en geen wifi heli

  17. Origineel geplaatst door Peter
    Crasht je iPhone tijdens het vliegen crasht je heli.

    Haha i must say dat je daar een goed punt hebt.

  18. Wat gebeurt er als je een telefoontje krijgt tijdens het vliegen??
    Moet je je iPhone in ieder geval niet aan je oor doen………..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.