Reacties voor: Beckhams geven 8-jarige zoon een iPhone

David en Victoria Beckham zouden volgens een roddelkrant een iPhone voor hun 8-jarige zoontje Brooklyn hebben gekocht. Brooklyn zeurde al om een iPhone sinds hij op tv werd vertoond. Volgens de Beckhams was het een weloverwogen aankoop.
Lees het complete artikel → Beckhams geven 8-jarige zoon een iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit soort nieuwsberichten zijn irrelevant in mijn leven, niks persoonlijks hoor maar het boeit me geen **** wat deze mensen allemaal met hun geld doen, ik hoef van beckham alleen z’n voetbal te zien.

  2. idd helemaal mee eens.

  3. pff wie welk mobiel aan zijn zoon geeft wat boeit dat nou??
    moeten ze lekker zelf weten wat maakt mij dat nou uit? ‘t zijn toch ook gewoon mensen…
    als mijn buurman een iPhone aan zijn zoon van 2 geeft komt dat toch ook niet in de krant….? kom op is dit echt nieuws? ‘t is toch geen komkommer tijd???;)

  4. Jullie hebben gelijk, onzin nieuws. Maar wel één met een serieus ondertoontje. Is een iPhone geschikt voor jonge kinderen. Ik zelf heb een dochter van 8 welke een eMac (mijn oude) heeft en die graag met mijn iPhone speelt. Kan ze met haar vriendinnen youtube fimpjes bekijken van artiesten en de film high school musical. Daarnaast staan er vakantiefilpjes van ons op. Mij boeit het minder maar het is prachtig te zien hoe de jonge generatie Mac, iPod en ook de iPhone in hun dagelijks leven integreren. En dat heeft niets met geld te maken maar met Apple en de gebruiksvriendelijkheid.

  5. dus…..

  6. Ik vind 8 jarige leeftijd voor een mobiel toch wel erg jong (zeker omdat het niet bekend is of de straling op lagere termijn schadelijk is…) ik kreeg mijn eerste mobiel toen ik 14 werd al denk ik dat de gebruiksvriendelijkheid geen probleem zal zijn Apple kennende 😉
    maar los daar van Het is toch wel een duur en gewild apparaat (ff de Nederlanse nuchterheid ;)) een mede student van mij is er al een keer van bestolen (moest ‘m onder bedreiging van een mes afstaan…)

    ik zou zeggen denk er goed overna…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.