Reacties voor: Beats brengt peperdure Beats x Fendi Pro-hoofdtelefoon uit

Beats heeft samen met Fendi lederen hoofdtelefoons uitgebracht, vanwege de Milan Fashion Week. De Beats x Fendi Pro zijn wel peperduur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. The price ‘beats’ everything!

  2. @Robert Janssen: ieder zijn prijs en smaak..dit is naar mijn mening wel belachelijk duur..koptelefoon zijn laatste jaren meer een mode ding geworden dan kwaliteit.

  3. De eerste beoordeling gaat al terug naar oktober 2015 op de beats website

  4. De prijs zou geen probleem zijn als Beats ook echt kwalitatief goed geluid zou hebben.
    Ik heb hier een Audio Technica M40x liggen van 80 euro, klinkt vele malen beter als de Beats studio.
    Voor dit soort prijzen kan je richting de open-back headphones, dat is pas geluid.

  5. Hmmm, door dat tasje begrijp ik plots de dure prijs. Echt leder van het modemerk Fendi.

  6. Origineel geplaatst door fabrice: @Robert Janssen: ieder zijn prijs en smaak..dit is naar mijn mening wel belachelijk duur..koptelefoon zijn laatste jaren meer een mode ding geworden dan kwaliteit.

    Ben het met je eens! Met mijn inbreng zinspeelde ik dan ook naar de enorm hoge prijs. Het kan daardoor niet anders, dan dat de kwaliteit verhoudingsgewijs achter blijft.

  7. Vraag me onwillekeurig toch af wat hier nou weer ‘pro’ aan is. Vroeger stelde het nog iets voor als Apple dat labeltje gebruikte, maar tegenwoordig lijkt het alleen nog maar synoniem voor ‘duur’ ☹️

  8. De professionele Beats Pro geeft volgens de fabrikant de kwaliteit terug, die bij hedendaagse compressie verloren gaat. Je zou de muziek dan kunnen horen zoals de artiest het heeft gehoord in de studio.

    Jeez… Waar ligt de grens tussen ronkende marketingtaal en regelrechte leugens?

    Als die kwaliteit zo simpel achteraf ‘teruggegeven’ kon worden, zou de schuldige compressie niet ‘lossy’ heten. Weg is weg, daarom heet sommige compressie lossy en andere lossless – en alleen bij die laatste gaat er geen kwaliteit verloren door de compressie. Daar verandert een peperdure koptelefoon he-le-maal niets aan!

  9. De professionele Beats Pro geeft volgens de fabrikant de kwaliteit terug, die bij hedendaagse compressie verloren gaat

    Iets wat opgenomen is met 8bit, kan nooit gaan klinken als 320bit of flac

  10. 320 bit is ook niet niks! 😯

  11. Voor die prijs hadden ze er echt wel een bluetoothdongle kunnen inbouwen. Blijf lekker bij mn bose over ears bluetooth 🙂

  12. @fabrice:

    Het is wel een feit dat Beats altijd een status symbool was en nog steeds is. Als je dan de teardown op Youtube bekijkt dan kom je te weten waar die “stevige feel” van komt. Natuurlijk dit onderwerp kan je in een groot debat openen zoals iOS vs Android, maar het zal altijd uitkomen op smaak en voorkeuren. Ik vind het wel spijtig dat een bedrijf als Apple Beats heeft opgekocht, ze verkopen premium producten. En dan gaan ze een bedrijf opkopen puur omdat het goed verkoopt, en naam heeft.

  13. Liever een Bose. Zet die op je hoofd en je hoort bijna niets meer van je omgeving. Met afstand de beste in Noise Cancellation.

  14. Origineel geplaatst door Ferryman: Vraag me onwillekeurig toch af wat hier nou weer ‘pro’ aan is. Vroeger stelde het nog iets voor als Apple dat labeltje gebruikte, maar tegenwoordig lijkt het alleen nog maar synoniem voor ‘duur’ ☹️

    Deze koptelefoon was er al voordat Apple de toko overnam (op het leer na). Toen heette die ook al Studio Pro.

  15. Ik zeg kopen, samen met zo’n Apple Watch van boven de 10.000 euro. Als je dan geen fashion statement maakt weet ik het niet meer..😜

  16. @Rudy:

    Ik denk dat de Hermes Apple watch beter in dit rijtje past dan de gouden.

  17. Er zal een markt voor zijn. Mensen die Beats kopen doen dat in de meeste gevallen voor de naam. Als je veel audiokwaliteit voor je geld wil, shop je bij andere merken.

    Apple weet dat het gros van de jeugd deze kennis niet heeft en dat steekt me een beetje. Je kan erover discussiëren of Apple producten overpriced zijn, feit is dat elk product kwalitatief tot de top behoort. Met Beats koop je iets voor de hoofdprijs, maar krijg je maximaal midlevel kwaliteit er voor terug. Past dus totaal niet bij het merk Apple imo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.