Reacties voor: Beats en modemerk Balmain brengen samen hoofdtelefoon en sportoordopjes uit

Apple heeft in samenwerking met Balmain nieuwe hoofdtelefoons en sportoordopjes uitgebracht. Het gaat om de Beats Studio Wireless en Beats Powerbeats 3 Wireless, beide in een speciale uitvoering met gouden accenten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik,ga hem zelf kopen

  2. Dit straalt echt stijl en klasse uit, zeker als het wordt aangeprezen door Kylie Jenner 😜

  3. @Job: De dag is nog maar net begonnen en daar hebben we de eerste negatieveling alweer. Gezellig hoor 🤔

  4. @Suzanne: Wen er maar aan, dat is het gros van de lezer op dit blog. Ik zie het alleen niet negatief, maar meer sarcastisch/kritisch.

    En in dit geval ben ik het toch een beetje eens met Job en realiseer ik me dat ik voor deze een koptelefoon met gouden accenten aangeprezen door dit meisje als 40+ man waarschijnlijk niet tot de doelgroep behoor.

  5. Zijn er ook andere kleuren ?
    Bij Gay Pride en Roze Maandag kom ik toch liever met wat pastelkleuren in het meer roze spectrum voor de dag.
    Daar zou dit het volkomen verkeerde statement zijn

  6. @Flieps: Ik behoor zelf ook niet tot de doelgroep. Maar ik zie het zo: Gonny neemt de moeite om een artikel te schrijven, zodat wij wat leuks te lezen hebben bij de koffie s’ochtends. Dus dan is het zo flauw als het eerste wat iemand zegt meteen negatief gezeur is. Daar heb ik moeite mee. Zeg dan liever niks. Dat is waarom ik zo reageerde. Maar ik zal proberen om het als sarcasme te gaan zien want anders blijf ik me ergeren, ben ik bang voor 😉

  7. Ik val ook niet onder de doelgroep, maar de campagne ziet er super uit!

  8. Origineel geplaatst door Suzanne
    @Flieps: Ik behoor zelf ook niet tot de doelgroep. Maar ik zie het zo: Gonny neemt de moeite om een artikel te schrijven, zodat wij wat leuks te lezen hebben bij de koffie s’ochtends. Dus dan is het zo flauw als het eerste wat iemand zegt meteen negatief gezeur is. Daar heb ik moeite mee. Zeg dan liever niks. Dat is waarom ik zo reageerde. Maar ik zal proberen om het als sarcasme te gaan zien want anders blijf ik me ergeren, ben ik bang voor 😉

    Ik snap juist niet echt waarom je hier een punt van maakt. Als maker van een artikel moet je gewoon tegen kritiek kunnen. Ik denk ook niet dat de kritiek naar de maker van het artikel gericht is. Maar naar de items die genoemd worden in dit artikel. Ik vind het zelf ook maar een tokkie uitstraling hebben. “Over de top met Gerard Joling” maar goed ieder zijn/haar ding. Even eens als ieder zijn/haar mening. Mits goed onderbouwd natuurlijk. Maar dat is iets waar veel mensen moeite mee hebben.

  9. Ik wil hem ook heel graag kopen ( powerbeats 3 versie), maar ik kan hem nergens bestellen. Iemand tips?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.