Reacties voor: Preview van Beats 1 nu al te beluisteren via iOS-beta’s

Beats 1 zendt nu alvast een preview uit, zodat je een indruk krijgt hoe deze nieuwe radiozender gaat klinken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Lekker fototje.

  2. Ben 2 juli jarig. Leuk aandenken van Apple ๐Ÿ˜›

  3. @ManOManO: De lancering van een nieuw Apple product geeft mij altijd het gevoel alsof ik jarig ben ๐Ÿ˜‰

  4. Ik vind Apple music toch wel veelbelovend klinken. Heb vooral ook al veel zin in beats 1!

  5. Ben benieuwd hoe het werkt met betalen, of je perse een creditcard nodig hebt of dat Apple Pass ook gewoon werkt. (Of een iTunes kaart) kan absoluut niet meer wachten. Word echt aftellen nu. Spotify is al opgezegd zit alleen nog vast aan Deezer voor sonos..

  6. Oohh, give it! Give it me now!

  7. Nou, blij dat het na 2,5 minuten stil was. Het klinkt alsof je met je kop in een emmer zit. Ik denk dat ik een beetje buiten de hip en trendy clubscene val. Gelukkig!

  8. Origineel geplaatst door roko
    Nou, blij dat het na 2,5 minuten stil was. Het klinkt alsof je met je kop in een emmer zit. Ik denk dat ik een beetje buiten de hip en trendy clubscene val. Gelukkig!

    Ppff idd, vond Beats1 tijdens de presentatie al totaal oninteressant maar dit laat het zo klinken ook, wat een drukte zeg.

    Zal wel gratis zijn omdat ze er geen geld voor durfde te vragen :p

  9. Zinin ๐Ÿ˜€ . Ben erg benieuwd, vooral naar de presentatie, klinkt hier veel fanatieker dan op nederlandse radiozenders. Al zal ik die ook nog wel zo nu en dan luisteren als dit me bevalt.

  10. @Hans: Haha gelijk heb je!

  11. Echt een Amerikaans radiostation veel drukker als in Nederland. Ben benieuwd of dit aan gaat slaan in Nederland…
    Ben bang van niet…

  12. Krijg er een beetje een hyperaktief adhd gevoel van…

  13. Krijg je geheid migraine van. Wat een non-stop gezaag. Niets voor mij, sorry!

  14. Haha dit klinkt toch nergens na? Hier is alle heisa om? Wat een lachertje.

  15. Wat een overdreven gedoe weer. Er zijn op internet duizenden radiostations te beluisteren. Dit voegt dus niets toe.

  16. Nee hoor, totaal niet mijn ding. Ik durf wel te concluderen: wat een herrie!!
    Apple gaat aan mijn mbt het hele Beats 1 huppeldepup geen stuiver verdienen. Kan me wel goed voorstellen dat er een doelgroep is die enthousiast raken van datgene wat ik als herrie beschouw. Ook ik ben niet de doelgroep. ๐Ÿ˜‰

  17. Weet iemand hoe het app icoontje van Music er uit gaat zien in iOS 8.4? In het filmpje zag ik dat in de beta deze nog de rodige kleur heeft. Maar in alle aankondigingen die ik heb gezien was het icoontje wit.

  18. Weet iemand hoe het app icoontje van Music er uit gaat zien in iOS 8.4? In het filmpje zag ik dat in de beta deze nog de rodige kleur heeft. Maar in alle aankondigingen die ik heb gezien was het icoontje wit.

    Overigens is dit natuurlijk een trailer mensen en die zijn altijd schreeuwerig!

  19. Wat ik niet begrijp is dat er om die Beats 1 zo’n heisa en bombarie wordt gemaakt. Alsof er een all new iDevice wordt gelanceerd. Naast de reeds meer dan irritante 3FM’s, Qmusics en noem ze maar op met zichzelf ingenomen ‘d-jays’ als Chiel Beelentjes en Gerard Ekdommetjes en nog vele anderen alweer een herrie internetstationnetje (want dat is het gewoon!) erbij…

  20. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  21. @rkltnk83: Ha! Dat moet puur toeval zijn; 538 is van hetzelfde laken en bijbehorend pak ๐Ÿ™‚

  22. Dit klinkt super! Helemaal zoals ik had gehoopt! Morgen meteen luisteren ๐Ÿ˜€

  23. Mensen, het is maar een trailer. Hier worden alle drie zenders door elkaar gemixt en vrijwel geen muziek afgespeeld. Dit zal echt niet zo lanceren. Het is een mooie toevoeging, misschien is het wel interessant. Ik kan het programma noch niet beoordelen.

  24. Het is inderdaad een trailer, dus geen voorbeeld van een programma. In het begin doet het me wat denken aan Laser 558, de Amerikaanse popzender die ooit vanaf een piratenschip op de Noordzee uitzond met een hele professionele programmering en goeie jingles.

    Het mag best wat leven geven, als ik muziek op radio of stream hoor, wil ik wel wat info over wat het is en wie het gemaakt heeft.

    Alleen geen enkele behoefte aan hiphop, rap en lawaaierige house. Er is genoeg muziek waar ik wel van hou. Ik ben benieuwd wat het wordt.

  25. We mogen Apple een kans geven en anders gaat ie uit.

  26. De reden dat ik zo af en toe Spotify aanzet is om van dit eindeloze gezever af te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.