Reacties voor: Beastgrip: bevestig DSLR-lenzen op je iPhone-camera

De Beastgrip is een universele houder waarmee je DSLR-lenzen op je iPhone of andere smartphones kunt bevestigen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Waarom zou ik de lenzen van mijn DSLR op een afgrijselijk soort van statief willen schroeven terwijl de sensor van de iPhone een belabberde foto oplevert….. Een snapshot met de iPhone is prima, maar voor het serieuzere werk pak ik toch echt de spiegelreflex!

    Ik moet wel toegeven dat ze creatief zijn, maar of er een markt voor is???

  2. Fantastisch project, meteen backer geworden hiervan! Ik werk al 14 jaar in de reclame sector en heb ervaring met professioneel materiaal, studio opnames, etc. Steeds meer wordt de iPhone 5 in ons agentschap (en de 5s sensor is nog een pak beter) gebruikt bij het filmen van low budget projecten, making-off filmpjes of in combinatie met professioneel materiaal om het beoogde resultaat te krijgen. Dat het ding er niet uitziet ligt volledig in lijn met al het overige professioneel materiaal die we gebruiken; al eens een schouder statief gezien waar DSLR toestellen op gemonteerd worden? Die zien er ook niet uit; het functionele is wat telt. Daar is deze houder volgens wat ik in het filmpje zie ook perfect in geslaagd. En de kleurtoetsen maken het zelfs nog hip, voor hoever dat een rol speelt. Het moet ervoor zorgen dat je betere en stabielere opnames maakt en niet dat je er cool uitziet. Om dat te bereiken hang je best gewoon een zo goedkoop mogelijke reflex camera met zo groot mogelijke lens rond je nek. Ben je meteen een pro :-))

  3. Is het alweer 1 april?

    Totaal onzinnig en lachwekkend. Als er iemand met een goede DSLR objectief/camera is die dit zinvol acht, kan hij/zij beter een andere hobby zoeken.

    Mijn mening uiteraard.

  4. Vreemd om met een 3D printer een universele adapter te maken, het voordeel is dan toch juist dat je voor ieder type telefoon een custom-case kan maken?!

  5. Zet er dan meteen maar een Fujinon PL-Mount 85-300mm T2.9-4.0 ZK Lightweight Zoom Series Digital Cine Lens op.

  6. Origineel geplaatst door Dietrich Thieren
    …het functionele is wat telt.

    Ik denk dat Dietrich het bij het juiste eind heeft; de doelgroep zal voor het grootste deel bestaan uit pro’s, niet de gemiddelde consument. Vanuit dat perspectief lijkt het me inderdaad een erg handig apparaat. (maar dan niet in het wit, qua hipheid)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.