Reacties voor: Be My Eyes: iPhone-app laat blinden zien met een beetje hulp

De iOS-app Be My Eyes brengt blinde iPhone-gebruikers in contact met app-gebruikers, die via een live-videostream kunnen helpen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dit zijn nou is concepten dat ik denk: wauw. Concepten waar ik een tranen van in mn ogen krijg. We moeten elkaar helpen

  2. Slechts 1 woord: Geniaal! ga hem direct installeren en als de tijd is eens kijken of ik kan helpen 🙂

  3. Leuk idee, tot de lolbroeken het ontdekken en foute adviezen gaan geven waardoor de dooelgroep het niet meer vertrouwt, en zich voor gaan doen als blinde waardoor de goedwillende helpers er geen lol meer in hebben.

    Ja, ik ben geen optimist maar als je ziet dat men tegenwoordig de informatiezuil op het station gebuikt om te vragen naar platform 12 1/2 dan heeft deze app de potentie om heel veel van die kneuzen een geintje te bezorgen.

  4. Meteen gedownload! Dit is gewoon geweldig !

  5. Mooi idee en hopelijk gaat het werken. Technologie in dienst van de mens.

  6. Dit is niet om lullig te zijn, maar vraag me af hoeveel blinden een smartphone hebben. Zullen die niet sneller een telefoon nemen met fysieke toetsen om het “voelen” makkelijker te maken. Ik weet dat er allerlei hulpmiddelen zitten op de iPhone voor mensen met een beperking maar, kopen slechtziende en/of blinden zo’n duur toestel als ze maar een fractie van de mogelijkheden kunnen gebruiken?

  7. Mooi, en fijn als je dat kunt doen met mensen die je vertrouwt, dus een eigen vriendengroep kunt selecteren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.