Reacties voor: Be.ez en Nedrelow kondigen opvallende iPad-cases aan

Be.ez en Nedrelow hebben aparte hoezen voor de iPad aangekondigd. Be.ez is bekend van het merk LA Robe en Nedrelow heeft een Book case, die eruit ziet als een boek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Leuke hoezen! 🙂

  2. die van Nedrelow is echt cool, helemaal met dat book logotje 😀

  3. Aangezien we toch moeten wachten kunnen we zelf ook wat moois maken.

  4. Ik vind de Nedrelow zeker een gave hoes, maar wel erg prijzig. Ik denk wel dat het handig is een hoes te scoren ivm beschadigingen, dus wel heel fijn dat er al een zooi hoezen op de markt zijn, nog voor het apparaat er is 😉

  5. Vroeger had ik altijd een Be.ez sleeve om me mbp zitten. Deze gingen echter vaak stuk (rits en voering) ben toen overgestapt naar incase en das me tot nu toe keurig bevallen.

    Hopeijk komt incase snel met iPad sleeve’s.

  6. ik vind die originele hoes persoonlijk wel wat!

    maar vind la robe hoezen ook geinig!

  7. Hehe.. die boek hoes is best wel tof eigenlijk 😀 Mensen zullen raar opkijken als je een ‘boek’ uit je tas haalt er daar vervolgens weer een iPad uit haalt..

    “fake book sleeve… $89, the look on peoples faces… priceless”

  8. Ook Knomo toont op de voorpagina van hun website aan dat ze met iPad hoesjes bezig zijn, zie: http://www.knomobags.com

  9. Hey, ik heb even bij Nedrelow nagevraagd voor die book cases. Ze zijn ook bezig met een iPhone versie!

    In de e-mail die ik kreeg stond het volgende: ‘We’d love to introduce a small case for iPhone and iPod touch very soon. We will attempt to have them out at some point in the coming months. If you haven’t, please sign up to the email signup on the website to receive updates on new cases.

    Misschien niet helemaal on-topic, maar ik wilde het toch even melden voor alle liefhebbers die ook graag een miniboekje in hun tas willen hebben met de iPhone erin!

    Groetjes, Barbara

  10. Ik wil er wel een met de tekst bijbel.
    gegarandeerd dat hij nooit gestolen wordt! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.