Reacties voor: BBC iPlayer inclusief iPad-app medio 2011 beschikbaar

De Britse publieke omroep BBC brengt medio volgend jaar haar iPlayer-streamingvideodienst naar de iPad in combinatie met een abonnement. De dienst wordt dan tevens internationaal uitgerold, maar het is nog onduidelijk naar welke landen.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Uitzending Gemist werkt meer dan uitstekend in Safari. Ik zie daarom dan ook niet waarom het nodig is om een App te maken voor de iPad. Fijn voor BBC dat het daar wel beschikbaar is.

  2. @Buzz Lightyear 84: Daar heb je inderdaad gelijk in. Maar er wordt door de NPO wel gewerkt aan een update van de applicatie inclusief iPad-interface. Wanneer die komt is niet duidelijk, mogelijk nog dit jaar.

  3. Toch zou ik het fijn vinden als Uitzending Gemist ook een iPad app zou uitbrengen. Ik wist niet dat er aan gewerkt werd, maar dat is dus goed nieuws! Ik ben benieuwd.

  4. @Buzz Lightyear 84:

    Origineel geplaatst door Buzz Lightyear 84
    Uitzending Gemist werkt meer dan uitstekend in Safari. Ik zie daarom dan ook niet waarom het nodig is om een App te maken voor de iPad. Fijn voor BBC dat het daar wel beschikbaar is.

    Werkt bij mij toch iets te vaak niet naar behoren, zowel het laden van de site als dat van de filmpjes.

  5. Toen ik een tijd geleden Engelse programma’s probeerde terug te kijken, was dit niet mogelijk omdat de service regiogebonden was. Is dit nu niet meer het geval?

  6. …dat iPlayer voor de iPad niet eerder dan ‘medio 2011′ beschikbaar zal komen en dan ook slechts in markten waarop de BBC zich wil richten…

    De kans dat wij het ook kunnen gaan gebruiken is naar mijn idee vrij klein.

  7. Voor deze app geldt wat mij betreft hetzelfde als Uitzendinggemist. BBC iPlayer werkt op dit moment al uitstekend via de browser, ze hebben zelfs de look en feel al aangepast voor de Ipad. Voegt volgens mij dus niet veel toe, tenzij het puur gaat om het ontsluiten van de content buiten Engeland. Via de site gaat het op dit moment alleen nog via VPN met Engeland.

  8. voor mij werkt het iplayer op mijn ipad , je heb wel een engels apn nodig om te kijken maar dan heb je ook sky player enz op jouw laptop , helaas met veel engels zenders zijn met flash 4od , itv player en sky player werkt niet op een ipad , en dat is een apple probleem , vpn’s kost rond 5 euros per maand , minder als je meer maanden heeft, het populaar tvcatchup.com werkt niet meer met vpn’s of proxy servers , maar met filmon.com heb je veel live zenders zonder een apn

  9. Het lijkt erop dat iPadclub er van uitgaat dat dit ook in NL gaat werken. Is dat werkelijk zo?
    Edit: Laat maar. Antwoord staat in de laatste regel van het artikel.

  10. @Buzz Lightyear 84: Mooi om te lezen dat programma gemist bij jou zo goed werkt, ik het de app van uitzendinggemist ook gedownload maar 9 van de 10 programma,s schijnen niet afspeelbaar te zijn op de Ipad. Doe ik wat verkeerd dan? Ik heb vlc player er op gezet en Ibitfire.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.