Reacties voor: BattSaver verlengt de batterijduur van je iPhone (jailbreak)

De jailbreak-applicatie BattSave verlengt de batterijduur van je iPhone onder iOS 5 of hoger door de draadloze ontvangers uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Alleen je date en 3G bij mij niet in als je het nodig hebt ;-(

  2. Zo te lezen een zeer handige tweak!

    Dit soort apps zou Apple eigenlijk in de AppStore moeten toelaten, maar helaas…

  3. Origineel geplaatst door John23
    Zo te lezen een zeer handige tweak!Dit soort apps zou Apple eigenlijk in de AppStore moeten toelaten, maar helaas…

    Dit soort apps zouden standaard onderdeel van iOS moeten zijn ;).

  4. Op diverse fora raad met het toch erg af:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1417688
    http://forums.whirlpool.net.au/archive/1959652
    Dus afwachten maar tot wat de bevindingen zijn van de personen die het wel gekocht hebben.

  5. Hmmz… hij staat hier op aggressive maar er gebeurd niets voor zover ik kan zien…

  6. Dit kan toch nooit goed werken…
    Hij schakelt dus antennes uit als ze niet worden gebruikt… als je dus even geen internet gebruikt wordt 3G of wifi dus uitgeschakeld en krijg je dus geen nieuwe notificaties binnen. En als wifi uitgeschakeld is maakt de iphone dus ook geen automatisch verbinding meer zodra je bij een vertrouwd netwerk in de buurt komt.
    en 3G in en uitschakelen kost volgens mij ook best veel energie.

    Ik heb niet zoveel vertrouwen in deze app..

  7. Bij mij schakelt hij helemaal niets uit…

  8. Vroeger gebruikte ik “Auto3G”, een JB-tweak die 3G automatisch uitschakelde als je het niet gebruikte, en weer inschakelde als je het wel nodig had. Beviel me erg goed; batterij ging merkbaar langer mee en email/push komt met edge ook prima binnen. Wordt helaas sinds iOS 4 of 5 niet meer ondersteund, eens kijken of dit een mooi alternatief is!

  9. Als hij antennis uitschakeld, dan komen er toch geen inkomend telefoon gespreken?

  10. Gebruik je veel internet en sociale netwerken dan raad ik het af. Je ontvangt dan niks meer? Ik wil ontvangen en verlenging, maar dat is niet realiseerbaar vandaar dat het niet in de app store komt?

  11. Wanneer maakt Apple nu gewoon een iPhone met een grotere accucapaciteit. Dit is zelfs de voornaamste klacht van 4S gebruikers. Als je leest dat ze dmv nieuwe schermen het toestel weer dunner weten te naken laat Apple die winst benutten door er een grotere accu in te plaatsen. Of moet alles wijken voor de fancy look?

  12. @omed: De reden waarom dit niet in de appstore komt is omdat het een systeem toepassing is… en dat mag niet van apple. alle apps in de appstore zitten in een ‘sandbox’ wanneer ze geinstalleerd zijn.

  13. @Johan: ik haal 2 dagen standby incl 6,5 uur actief gebruik. Ik snap niet wat mensen doen dat ze klagen over batterijduur. Sinds de iPhone 4 is die gewoonweg zeer goed!

  14. @Peter: Ik denk dat jij alleen maar belt of hooguit 5 apps gebruikt op je iPhone, want iedereen die ik ken met een iPhone (en dat zijn er wel wat) inclusief ikzelf, vind de batterijduur 3x niks. Binnen een dag leeg als je ‘m actief gebruikt. Mag zeker wel veranderen in de volgende generatie iPhone!

  15. “Goeie” batterijen (techniek is al jaren beschikbaar) worden opzettelijk niet geplaatst, hierdoor zou de aftersales market in elkaar vallen en daar kan ook nog veel geld verdiend worden. Dus dat kunnen we beter uit ons hoofd halen.

  16. @Nigel: klopt dat weet ik ook, maar mensen zeiken over ingebouwd in het systeem… En dat gaat niet

  17. Auto3g werkt prima op iOS 5.1.1 hoor. Gebruik het al zo’n 2 jaar en is wat mij betreft een van mn belangrijkste tweaks. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het inschakelen van voornamelijk 3G een paar seconden kan duren na unlocken. Bij wifi staat ie al aan eer ik m’n hoofdscherm zie . Verder ontvangt allerlei push en mail notificaties via edge of in nl gprs en dat scheelt idd veel batterij.

  18. Heb het net gekocht en geprobeerd. Krijg ik vervolgens steeds een pushbericht dat ik “Geen Netwerk” meer heb. Dus om de haverklap springt m’n scherm aan. Dat kost volgens mij meer batterij dan dat het spaart. Dat is dus gewoon €3,- weggegooid.

  19. Deze app is ook gratis in andere repo’s verkrijgbaar.

    Echter springt de mode bij mij steeds terug naar normal ?

    Bij mij werkt hij dus niet naar behoren…

  20. Heb m ook geprobeerd maar vind t niks. Als wifi aanstaat gaat data/3G uit. Prima, maar als je je wifi verliest heb je dus niks meer.
    Dan zou eigenlijk je 3G weer moeten aangaan ofzo

    Weer net niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.