Reacties voor: Battery Share vertelt vrienden als jouw accu bijna leeg is

Accu leeg en kun je niet reageren op een belangrijk berichtje? Battery Share geeft het door aan je vrienden, zodat zij ook op de hoogte zijn. Zodra je iPhone weer is opgeladen, kunnen zij dat ook zien.
Eveline Meijer -

Reacties: 10 reacties

  1. Al mijn vrienden moeten nu ook nog is betalen

  2. Van iemand die zich bewust is van het belang van voldoende accu-lading verwacht ik, dat die een oplader, een power bank of zelfs beide bijdehand heeft en benut.

    (Laatst heb ik een fietstocht gemaakt, Duitsland in. Heen genavigeerd op iPhone en Apple Watch, terug op iPad en off-line kaarten, mijn weg gelogd op een smartphone zonder SIM-kaart. Ik had geen tijd om vooraf een power bank op te laden.)

  3. @Chris Laarman: Hoe doe je dat dan met een iPad of de fiets?

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Wow, de meest onzinnige app ever hahaha!

  6. Origineel geplaatst door Ron
    Wow, de meest onzinnige app ever hahaha!

    Dat dacht ik ook Al haha

  7. @Dennis: Ik vind het best grappig

  8. @Dee Es Naan: Prima mag helemaal dat jij het grappig vind, ik hoef echt niet alles te weten van mijn vrienden, en helemaal niet hoe vol een batterij is.

  9. Als vader van een vaak onbereikbare zoon (sorry pap, batterij was leeg) kan ik me wel een toepassing voor deze App voorstellen.

  10. @Ron: Ik dacht meer ‘typisch het antwoord op een vraag die niemand gesteld heeft’, maar dat komt eigenlijk op hetzelfde neer 😄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.