Reacties voor: Batterij iPad vervangen kost $99

Apple heeft informatie bekendgemaakt over het vervangen van de iPad-batterij. Er is een reparatiedienst voor 99 dollar beschikbaar.
Lees het complete artikel → Batterij iPad vervangen kost $99

Reacties: 10 reacties

  1. Vraag me af of het apparaat wel opengemaakt word of dat ze je gewoon een ander apparaat geven. Wel jammer dat je er voor moet betalen aangezien je niet afhankelijk moet zijn dat je batterij leeg kan gaan en dat je dan je apparaat terug moet sturen omdat jij die niet kan verwisselen.

  2. Ik heb met al mijn Apple producten nog nooit problemen gehad met de batterij. Maar je iPad mag niet beschadigd zijn !?!? Pardon…Ik doe met mijn iPad wat ik wil, Al wil ik hem bekrassen, verven of wat dan ook. Maar als mijn batterij niet meer functioneerd en ik betaal +- €100,00 word mijn batterij niet vervangen! Zijn ze gek geworden…

    Nou zou ik persoonlijk tocg gewoon zelf de batterij vervangen maar het gaat om het principe. Ik ben een absolute Apple fan maar dit is belachelijk.

  3. @Ace: Je mag m niet beschadigen zodat de batterij kapot gaat, krassen lijken mij geen probleem

  4. Dit schept duidelijkheid, had ook niets minder verwacht van Apple 😀

    What is iPad Battery Replacement Service?
    If your iPad requires service due to the battery’s diminished ability to hold an electrical charge, Apple will replace your iPad for a service fee.

    Note: Your iPad is not eligible for Battery Replacement Service if the product has been damaged, for example, as result of an accident, liquid contact, disassembly, unauthorized service or unauthorized modifications, or if the product is not operating correctly as a result of a component failure. Please review Apple’s Repair Terms and Conditions for further details.

  5. Als Apple alleen niet beschadigde Ipads repareert dan is het aannemelijk dat je een ander opgeknapt apparaat krijgt.

    Ik vraag me trouwens af of je in direct zonlicht nog wel een boek kunt lezen. Daar zou het mij om te doen zijn. Lekker op het strand “Zomerhitte” van Jan Wolkers lezen.

  6. Zo zie je maar weer dat Apple voor het geld gaat. Een batterij zou je gewoon zelf moeten kunnen vervangen en technisch zou het perfect mogelijk zijn om de batterij achter een klepje te plaatsen waar de consument perfect zelf aankan. Ik dacht zelfs dat er Europese wetgeving was die stelde dat dit verplicht was, maar blijkbaar moet de ipad en wschl de toekomstige iphone hier nog steeds niet aan voldoen. De ipad ziet er gaaf uit, maar het is enorm veel geld voor een toestel waar je als gebruiker zelf niet veel aan je eigen wensen kan aanpassen.

  7. Dat viel mij ook al prp. Meten met 2 maten

    Aah .. het is cencuurmannetje heeft weer toegeslagen als ik het goed zie. Het begint bijna lachwekkend te worden. Zekers omdat deze website zelf ook hack gerelateerde content publiceert, het lijkt China wel qua beleid

    Maar goed, ik twijfel aan de kwali en de prijs is gewoon bovengemiddeld hoo. Ook voor de Xbox heb ik dit spel gedownload. Achteraf gezoen best wel verstandig want het was 10x niks. Zonde van m’n rw dvd, dat was het wel

    Origineel geplaatst door niels
    @Prp: man wat is €7.99 nou het volledige xbox 360 spel was €60. heb em gekocht voor xbox en PC, zo’n fan ben ik! Dit is echt voor de fans. sf4 overal meenemen, ff snel in de trein een paar potjes zonder die logge psp mee te hoeven zeulen! . nu alleen nog een iphone aanschaffen

  8. @Jansrn: uhm verkeerde forum?

  9. Apple verwisselt niet de batterij in je eigen ipad maar vervangt deze eenzelfde exemplaar. Je krijgt het exemplaar van een andere gebruiker die ‘refurbished’ is. Die zien er zo goed als nieuw uit want de buitenkant wordt geheel vervangen. De componenten worden gecontroleerd en hij wordt weet verstuurd. De ipad mag niet beschadigd zijn omdat Apple niet wil dat deze service als een soort reparatie wil laten misbruiken. Op zich een mooie service maar wel erg omslachtig. En als je een barstje in je scherm hebt omdat je hem hebt laten vallen dan kan het lastig worden om voor deze service in aanmerking te komen.

  10. logisch dat hij niet beschadigd mag zijn lijkt mij…
    dat is alleen om gezeik te verminderen hoe kunnen zij bewijzen dat er al krassen op zaten of hoe kan JIJ er al krassen op zaten?
    al je hem nu op stuurt zonder krassen zie je gelijk of hun het moeten vergoeden en als er krassen opzitten, en als er krassen zijn bij gekomen.. wat moet je dan? je hebt hem al opgestuurd met krassen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.