Reacties voor: BASE verkoopt iPhone 5c in twaalf Belgische shops

De Belgische provider BASE is begonnen met de verkoop van de iPhone 5c. Een 16GB iPhone 5c kost €619 en dat is goedkoper dan bij Dixons.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. En wanneer denkt Apple de 5s in de Nederlandse Apple store te gaan verkopen….

  2. Mooie budget prijs “cynisch”

  3. Maar waarom zit men altijd zo bezig van budget model?
    Ik heb Apple nooit zelf horen zeggen zij een budget toestel zouden uitbrengen?
    Of ik moet toch al iets gemist hebben ze?
    De media en andere bronnen hebben dat gezegd dat klopt maar Apple zelf?

    Ik heb een 5C; ik ben er tevreden van, uiteraard wil ik nog de 5S kopen maar ben voor de moment heel tevreden van de 5C, mensen breken dit toestel ten onrechte af vind ik.

  4. Zullen vast als zoete broodjes over de toonbank gaan. Not! €619,- voor een smarties telefoon! Het moet niet gekker worden.

  5. @vroem: De mensen kraken het toestel af omdat het gewoon de iPhone 5 is met een andere goedkopere (plastic ipv aluminium) achterkant en voor een toestel wat technisch al een jaar oud is en nog eens goedkoper geproduceerd meer geld ervoor durven vragen.

  6. Alhoewel ik niet zo van witte GSM’s houd, vind ik toch dat de witte iPhone 5C nog de mooiste is van de reeks. Deze zou ik dus wel nemen, indien ik een 5C zou willen.

  7. Is dit de nieuwe Trent. Bepaalde Winkels eerst exclusief?

  8. De iphone 5 is nu 550 dan ga je toch geen 5c kopen voor meer geld.
    De 5c prijs zou eigenlijk 450 moeten zijn.

  9. Ja precies je bent wel echt dom als je een Iphone 5C koopt die ook nog eens van plastic is gemaakt en 600 euro is terwijl je een iphone 5 kan kopen voor de prijs van 500/550 euro.

  10. Origineel geplaatst door Julian
    Ja precies je bent wel echt dom als je een Iphone 5C koopt die ook nog eens van plastic is gemaakt en 600 euro is terwijl je een iphone 5 kan kopen voor de prijs van 500/550 euro.

    Zeker gelijk!

  11. @Julian: Is eigenlijk nog dommer om een iPhone 5S te kopen aan 800 euro. Uiteindelijk merk je maar een halve seconde verschil. Maar ieder zijn meug, natuurlijk. Binnen 11 maand is de iPhone 6 er voor dezelfde prijs, en is die 5S terug verouderd. Maar je hebt er wel 800 euro voor gedokt. En met abonnement 1200 euro in totaal na 2 jaar. Ik doe het toch wel slimmer, ik koop altijd de laatste iPod touch, heb dezelfde functies, hetzelfde iOS, alle app’s draaien, en bellen boeit me absoluut niet. Daarvoor gebruik ik wel mijn gsm van 35 euro voor. En volgend jaar terug de laatste nieuwe iPod touch. Trouwens in vergelijk, vind ik een iPhone niet zo spectaculair. Maar nogmaals, ieder zijn ding en ik respecteer dit.

  12. Origineel geplaatst door sunlightzeep
    Is eigenlijk nog dommer om een iPhone 5S te kopen aan 800 euro. Uiteindelijk merk je maar een halve seconde verschil.

    Als je van de 5 naar de 5s gaat merk je er niet zoveel van.. Van de 4s naar de 5s snap ik dat wel

  13. @sunlightzeep: En onderweg zet je je hotspot aan van je 35 euro gsm om whatsapp of andere pushberichten te ontvangen 🙂

  14. Ik vind de gele 5c toch geweldig staan hoor… Maaar veel te duur en niet eenwaardige upgrade voor de 5.

  15. 5s te bestellen bij Markauf.com voor €664,- (16GB)

  16. @sunlightzeep: en binnen 2 jaar is de iPhone 6 terug verouderd. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.