Reacties voor: BAS Groep meldt overname 24 iCentre-winkels bij mededingingsautoriteit

BAS Groep wil 24 van de 34 iCentre-winkels in Nederland overnemen. Dit blijkt uit een verzoek bij Autoriteit Consument en Markt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. In Hilversum zijn ze vandaag en morgen aan het inventariseren en gaan woensdag om 9:30 weer open. Ze lijken dus door te mogen.

  2. Tsja….maar in de meeste gevallen zitten Dixons, iCentre en MyCom in dezelfde straat. Er zal dus wel een soort van herstructurering moeten gaan plaatsvinden. Enfin, als iCentre nu 3 jaar garantie gaat bieden ben ik tevreden.

  3. Kunnen we nog wat goedkope Apple producten op de kop tikken?

  4. Sterkte voor alle medewerkers.

  5. Uitgeest verwijst naar Dixons Haarlem, en iCentre Alkmaar is ‘gesloten wegens inventarisatie’ en is woensdag weer open.
    Maar ik vrees dat ik mijn MacBook nooit zal krijgen…

  6. I centre lijkt me kansloos tegen over de offiecile store van apple. De meeste willen gewoon bij apple store zelf halen omdat het toch een andere beleving is.

  7. Origineel geplaatst door Zaandammer
    I centre lijkt me kansloos tegen over de offiecile store van apple. De meeste willen gewoon bij apple store zelf halen omdat het toch een andere beleving is.

    Leuk hoor zo’n Apple-store, maar mijn Hue-lampen branden echt niet mooier dan als ik ze bij iCentre haal, wat ik dus ook heb gedaan.
    Prijs is het zelfde alleen werden ze door iCentre sneller geleverd.

    Wel fijn dat ze overgenomen worden, behoudt ik de garantie in elk geval via iCentre.

  8. De dixons in haarlem verkoopt bijna alleen nog maar apple producten. Denk dat ze weten dat de icentre weg gaat. Want ze hebben heel veel nieuwe producten ingeslagen.

  9. Zal knap lullig zijn als iCenter Groningen gaat sluiten, is net weer open na een hele tijd gesloten te zijn wegens een grote verbouwing.

  10. Zelf ben ik een onafhankelijke reseller maar toch ondersteun ik dit !! En daarom mensen, niet naar de Apple Store in Amsterdam! Steun de Nederlandse economie!

  11. @Ar: Klopt, als je bij Nederlandse winkels koopt, is dat beter voor onze economie. In Amsterdam gaat er een hoop naar de grote gouden Apple schatkist!

  12. Er zit hier in Zeist een iCenter, kansloze shop, ik moet het personeel vertellen hoe het werkt als ik een probleem heb, Aanbod van accessoires erg beperkt en als ik daar naar binnen ga staan er 2 voor je klaar want ik zie daar zelden publiek dus deze zal wel verdwijnen.
    Ook voor personeel geldt: “kennis is macht” ….

  13. Wat een bedrijf heb er 2 gekocht en zit na 28 mei nog steeds te wachten tot gisteren nu weinig hoop dat ik ze nog krijg imac mini 2.6 i7

  14. Ik heb via internet 2 weken een iMac besteld. Deze zou gister geleverd worden. Ik heb ook een Track en Trace ontvangen van TNT. Maar mijn bestelling is niet geleverd. En ik heb hem al betaald!!!

    Gister heb ik met iCentre gebeld. Zij wisten mij allen te vertellen dat de bestelling niet mee is genomen door TNT omdat zij waarschijnlijk al wisten van het faisement.

    Ze konden ook niet garanderen of mijn bestelling als nog wel geleverd zou worden…

    Iemand enig idee of de beoogde Bas Group de leveringen op gaat pakken? Of dat ik ergens nog een iMac weg kan halen, want ik heb wel betaald!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.