Reacties voor: Bars brengt signaalsterkte iPhone beter in beeld (jailbreak)

De jailbreaktweak Bars zorgt ervoor dat de signaalsterkte van je iPhone ook wordt weergegeven met halve streepjes. Hierdoor is het duidelijker hoe sterk je signaal nu eigenlijk is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Dit is weer zo een tweak waar ik het nut niet van inzie, ik zag hem gisteren al staan in Cydia en dacht waarom nou halve balkjes, doe het dan gewoon helemaal goed en breng het helemaal exact in kaart. Dit is misschien iets beter, maar het blijft op hetzelfde neerkomen.

  2. Dus in plaats van je af te vragen wat dat volle balkje betekent moet je je nu dus afvragen wat dat halfvolle balkje betekent.

  3. Tja T-mobile ontvang ik toch niet thuis dus zal ook geen halve balkjes zien. Beetje onzin tweak

  4. Mn iphone crashte met die app fus heb t masr moeten verwijderen..

  5. hmm usefull

  6. Wat is dat AC/DC symbool naar het percentage.

  7. ja het verandert niet alleen de animatie van de signaalsterkte maar ook van de batterij. deze tweak slurpt je batterij meteen leeg

  8. @Donstil: Is Bolt, een tweak die het plaatje van de batterij weghaalt en alleen een bliksemschicht laat zien als je aan t opladen bent.

  9. @Merlijn: Thnx.

  10. Als je gewoon “belt” naar *3001#12345#*, start je de Field Test op. Dan worden de balkjes vervangen door de exacte waarde in dBm. Als je vervolgens die app Force-quit (door lang op uit te duwen tot de “slide to power off” verschijnt en vervolgens lang op home te duwen), blijft die gewoon staan. Standaard, geen jailbreak.

  11. Leuk maar niet nodig

  12. Is het niet praktischer om gewoon SBSettings te gebruiken en dan ipv bars -Db te gebruiken? Ik doe dat altijd, en volgens mij is dat het meest accurate wat je kan krijgen. Wat Niobos zei werkt ook uiteraard.

  13. Je kan tegenwoordig ook direct linken naar een Cydia app, vergelijkbaar met appstore lins.
    Handig om in het vervolg te gebruiken bij een jailbreak artikel, zodat we dan direct de app kunnen installeren.

  14. Origineel geplaatst door Merlijn
    Is Bolt, een tweak die het plaatje van de batterij weghaalt en alleen een bliksemschicht laat zien als je aan t opladen bent.

    Oeh vet! 🙂

  15. mij hebben die balkjes nooit geïntreseerd… die staan daar maar te staan. 2 balkjes maar? nou en het internet werkt gewoon hoor

  16. Gewoon een leuke tweak. Nuttig? Hmmm…

  17. Als je het precies zou willen weten, dan tik je de volgende code in in de call app. Op een niet gejailbreakte iPhone werkt dit uitstekend:

    *3001#12345#

    je ziet dan getallen ipv streepjes hoe dichter bij 0 hoe beter de ontvangst….

    Als je wilt weten hoe je deze optie vast kunt zetten, dan hoor ik het wel.

    Gr.
    Huub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.