Reacties voor: BarMax CA, iPhone-applicatie van duizend dollar: een koopje?

De duurste applicatie in de App Store is sinds deze week BarMax CA, een applicatie die $999,99 kost en dat geld wel eens waard zou kunnen zijn. Het alternatief kost namelijk drie- tot viermaal zoveel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Relatief goedkoop inderdaad. Maar toch betwijfel ik of er echt markt voor is. Ik denk dat veel studenten toch de voorkeur geven aan een begeleid(st)er en gezamelijk studeren dan vanaf je telefoon.

  2. Net gekocht. Vind er maar weinig aan. 😉

  3. Origineel geplaatst door Plotter
    Net gekocht. Vind er maar weinig aan.

    LOL

  4. @Gonny wanneer mogen we de eerste promocodes verwachten

  5. I am rich xd, wie wil niet op zon makkelijke manier geld verdienen?

  6. Heb gelijk een familie pack gekocht, kan de hele familie sturen als rechter…

  7. Leuk hoor allemaal, maar er is wel best wat fraude op deze manier. Neem woordenboeken van 0,3 mb voor 20$. Internet-based dus. Let daar (grootte) dus op als je zoiets wilt downloaden!

  8. Bwoa das een koopje..snel ff gekocht en
    weer verwijderd.. Er is niet veel aan.

    LoL 😛

  9. @Gotti: Die laat ik maar achterwege. Iets teveel kans dat iemand de code inwisselt en daarna zegt: “Hee, ik wist niet dat je hiervoor rechten in Californië moest studeren!”

  10. Origineel geplaatst door Plotter
    Net gekocht. Vind er maar weinig aan.

    Flauw. 😛

  11. Nou ze hebben bij mij laatst alles af genomen, de Keukenrol, blender, citruspers, losse kapstokken, plaids dekenkisten, etagieres, kandelaars, kristal, tafellopers servetten, de handdoeken alles, plus lcd scherm, antieke kast, assecoires, tafeltjes en nachtkastjes, en bloemen en stoelen…. dus ik heb even geen geld hiervoor…

  12. ik ga het meteen aanschaffen! ik spaar dure applicaties en dit is zeker een must-have!

  13. Origineel geplaatst door tim wolf
    Nou ze hebben bij mij laatst alles af genomen, de Keukenrol, blender, citruspers, losse kapstokken, plaids dekenkisten, etagieres, kandelaars, kristal, tafellopers servetten, de handdoeken alles, plus lcd scherm, antieke kast, assecoires, tafeltjes en nachtkastjes, en bloemen en stoelen…. dus ik heb even geen geld hiervoor…

    owned

  14. @tim wolf: Ik verwarde je even met iemand anders toen ik het las, heel vreemd :p
    Nog een sms van Jan-Peter gehad? Die zal het wel vervelend voor je gevonden hebben 😛

    Misschien als je deze app nou koopt en je zo’n examen gaat doen, kun je als advocaat je eigendommen terug eisen in een rechtelijke procedure?

    Sterkte jan… Uh, ik bedoel man!

  15. @Gonny van der Zwaag: een full review dan? Hebben jullie meteen een advocaat in het gezelschap mocht apple ooit moeilijk doen over 1 of ander artikel ;P

  16. Lijkt me zijn geld wel waard als er echt zoveel informatie en hoorcolleges inzitten. Wat mij wel stoort is dat er voortdurende allerhande apps voor een mij onbekende reden niet in de Nederlands/Belgische store staan, maar wel in andere landen of Amerika, maar een app als dit staat mooi in onze store te wachten tot er iemand per ongeluk de in Belgie of Nederland, nutteloze app koopt, omdat die is gaan kijken naar “de duurste app”. Verhalen genoeg van mensen die dure apps “per ongeluk” kopen.

  17. hmm heb hem net gedownload maar tjah mn engels is niet zoo goed dat je al die termen ed. kan volgen:P lekker nutteloos maar staat wel sexy op mn springboard(A)

  18. Dit is wel wat voor Wilders als Moskovitsch binnenkort stopt met het proces

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.