Reacties voor: Bamboo Stylus Mini: kleine iPad-stylus van Wacom

De Bamboo Stylus Mini is een iPad-stylus van Wacom die je kunt hangen aan je geluidspoort. Zo kun je hem niet vergeten.
Lees het complete artikel → Bamboo Stylus Mini: kleine iPad-stylus van Wacom
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Deze stylus werkt goed echter die punten zijn wel vlot kapot !
    3 nieuwe punten ben je al snel 10 euro kwijt.
    Likt een beetje op het verdien model van de printers.

  2. humor… Heb er ooit 50 gekocht voor volgens mij $12,50 (incl P&P). Kun je toch niet serieus 15 euro meer vragen voor 1 exemplaar

  3. @djb902: Lijkt me sterk dat die van Wacom waren. Maar als kwaliteit of merknaam toch niet zoveel meer uitmaakt, verbaast het me eigenlijk dat mensen nog een iPad kopen. Tablets kun je ook voor 50 euro bij Kruidvat halen.

  4. @Jan peter: Lijkt me sterk. Ik doe al zeker een jaar met één punt. Heb wel een set spaar liggen (4 euro voor 3, officieel wacom, dus ik weet niet waar je ze haal) maar ze nog niet nodig gehad.
    Wees blij dat je ze kan vervangen. Iedere keer een el-cheapo pen van de kruitvat van 5e per stuk, dan was je meer geld kwijt.

    On topic: Ik vind ze leuk 🙂

  5. De stylus punten zijn idd erg slecht. Hoop dat deze versie betere heeft

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @djb902: Lijkt me sterk dat die van Wacom waren. Maar als kwaliteit of merknaam toch niet zoveel meer uitmaakt, verbaast het me eigenlijk dat mensen nog een iPad kopen. Tablets kun je ook voor 50 euro bij Kruidvat halen.

    Vindt het prijsverschil in dit geval doorslaggevender. Gelukkig leven we in een vrij land en mag ieder voor zichzelf beslissen . Wat betreft de pennetjes ga ik dan voor het kwartjesexemplaar.

  7. Heb al jaren een tiental pennetjes op zak… en ik zal maar niet vertellen wat die gekost hebben… 🙂

  8. Action voor nog geen 1 euro 😛

  9. Origineel geplaatst door Marinus
    @Jan peter: Lijkt me sterk. Ik doe al zeker een jaar met één punt. Heb wel een set spaar liggen (4 euro voor 3, officieel wacom, dus ik weet niet waar je ze haal) maar ze nog niet nodig gehad. Wees blij dat je ze kan vervangen. Iedere keer een el-cheapo pen van de kruitvat van 5e per stuk, dan was je meer geld kwijt.On topic: Ik vind ze leuk

    Bij wacom 4,90 alleen komt daar 6,00 verzendkosten bij. Bij veel computerwinkels rond de 10 euro.

  10. Op Marktplaats kun je bij verschillende verkopers 12 pennetjes kopen voor € 7 (gratis verzending). Zoek op stylus pennetje iPhone. Het zijn geen Wacom pennetjes… maar wel een stuk goedkoper!!! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.