Reacties voor: Met Balight zet je een gif-plaatje op je fietswiel

Met Balight zet je een gif-plaatje in je fietswiel. Via een iPhone-app kies je de afbeelding. Balight is ook een beveiligingssysteem, kan de richting aangeven en voorkomt fietsdiefstal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk voor reclame 😉

  2. Hoop dan maar dat het hufter-proof gemaakt wordt, ziet er gaaf maar fragiel uit

  3. Aansluiten op de dynamo en hard fietsen? 🚴

  4. Leuk voor de politie met ‘balight-sirenes’?

  5. Als ik een fiets zou hebben, zou ik dit zeker overwegen, leuk! Wat me nog te binnen schoot: is dit wettelijk toegestaan? Er ligt me iets bij dat ‘op (motor)voertuigen geen extra verlichting mag worden aangebracht dan bij de typekeuring is bepaald’ of woorden van gelijke strekking. Vrachtwagens zijn vaak ook rijdende kermisattracties, maar officieel mogen die toeters en bellen niet. Geen idee of dat voor fietsen ook geldt. Zal me een worst zijn wat wettelijk wel of niet mag, maar het zou zonde zijn van het geld (hoeveel?) als een diender je ter plekke verzoekt al je mooie ledjes ter plekke te verwijderen en in te leveren en als bonus ook nog een prent zou kunnen krijgen.

  6. @Paul538: Waarschijnlijk zal hetzelfde gelden als voor ‘feestverlichting’ op je auto (zoals bv knight rider ledjes): het mag erop zitten, zolang je het maar niet (op de openbare weg) aanzet?

    Maarreh – hoezo ‘als ik een fiets zou hebben‘ ?? Statistisch gezien moet je er wel één hebben, één komma drie zelfs met 22,5 miljoen fietsen op 17 miljoen Nederlanders 😉

  7. @FerryMan: Waarschijnlijk een van de weinigen, maar ik heb geen fiets! Dit soort gadgets zijn wel grappig, maar net niet voldoende om er een aan te schaffen 😜

  8. Zo te zien moet je toch behoorlijk hard fietsen om het gifje een beetje zichtbaar te maken. Bij normale fietssnelheden zie je alleen maar die 4 balkjes ronddraaien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.