Reacties voor: ‘Gelekte iPhone 7-backlight toont verplaatste 3D Touch-aansluiting’

Er zijn onderdelen opgedoken van waarschijnlijk de iPhone 7. Het zou gaan om het backlight-scherm met daarin aansluitingen voor onder andere 3D Touch. Op dit nieuwe onderdeel zijn deze verplaatst ten opzichte van het vorige model.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Waarschijnlijk begrijp ik er (weer) niks van hoor. Maar wat is in hemelsnaam het nut ervan om te weten dat een bepaalde aansluiting verplaatst is?

  2. Origineel geplaatst door Paul538
    Waarschijnlijk begrijp ik er (weer) niks van hoor. Maar wat is in hemelsnaam het nut ervan om te weten dat een bepaalde aansluiting verplaatst is?

    Staat ook in de titel… En toch heb je het artikel gelezen. Net als de meeste van ons hoor. Elke titel met iphone 7 wekt nu eenmaal interesse, al gaat het nergens over

  3. @Paul538: zelf lees ik deze artikelen altijd wel. Waarom? Omdat als er dan een nieuw iDevice uit is, ik denk van goh daarom hebben ze dat dus verplaatst etc.

  4. Dan zou dat betekenen dat de nieuwe iPhone geen OLED scherm krijgt. OLED heeft geen backlight nodig.

  5. omdat er dit jaar geen sprake is van een S-jaar.

    Bij Apple weet je maar nooit 🙂
    Of weten jullie meer?

  6. Apple doet dat graag, verplaatsen van aansluitingen, dan moet iedereen weer nieuwe spulletjes aanschaffen omdat deze dan niet meer te gebruiken zijn. Voor al die mooie spulletjes vangt Apple dan weer centjes. Het mooie is, voor deze rip-off staan er ook nog eens duizenden schapen in de rij, om zo’n rot Appeltje aan te schaffen. Wake-up, koop een Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.