Back To School: dit jaar studentenkorting op een iPad?

Apple gaat bij de Back To School-actie wellicht ook korting geven op iPads. Naast de traditionele iPod touch is er ook kans dat je 200 dollar korting op een iPad krijgt.

ipad back to schoolAl sinds jaar en dag biedt Apple een Back To School-actie aan, waarbij studenten bij aankoop van een MacBook een gratis iPod touch krijgen. Die actie kennen we nu wel, dus het is tijd voor iets nieuws. Als de bronnen van Boy Genius Report de waarheid spreken gaat Apple het dit jaar anders aanpakken. Bij aankoop van een Mac(Book) heb je de keuze uit een gratis iPod touch, een korting van 200 dollar op een iPad óf een korting van 229 dollar bij aanschaf van een andere iPod (dus geen touch). Back To School is bedoeld voor scholieren en studenten, die een nieuwe laptop voor het komende schooljaar willen aanschaffen. Apple geeft deze studenten normaal ook al korting, maar rond de zomer doen ze iets extra’s.

De korting op een iPad is een leuke actie voor studenten die van plan zijn om studieboeken op hun iPad te lezen of tijdens de les notities op hun iPad willen maken. Met een toetsenborddock erbij scheelt dat behoorlijk wat gewicht. Het is alleen te hopen dat Apple de vraag van de studenten aankan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2011, 20:22
Categorie Apple
Onderwerpen ipad, school, studenten, universiteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.