Reacties voor: Babyfoon 3G binnenkort op de Apple Watch – en zo ziet het eruit

Je kunt de Apple Watch ook gebruiken als babyfoon. Een update voor de iOS-app Babyfoon 3G gaat namelijk ondersteuning voor het horloge toevoegen. Een video geeft nu alvast een voorproefje.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Aangezien alle notificaties op mijn pebble binnenkomen, gebeurd dat met babyfoon 3g ook. En dat werkt super op een druk feestje waar je jouw telefoon niet hoort. Dus ook voor de eigenaren van een apple watch zal dit een aanrader zijn!

  2. Dus een oude iphone in de kinder slaapkamer, een nieuwe iphone in je broekzak een een iwatch on je pols en dat allemaal als een vervanging voor een ouderwetse babyfoon van 20 euro.
    Volgens mij slaat het iwatch virus een beetje door.

  3. @harry: precies mijn gedacht. Maar mijn ervaring als vader is inmiddels wel, dat wij de babyfoon dikwijls vergeten mee te nemen als we op visite gaan. En 2 iPhones heb je altijd bij je (met die van je egaa erbij) Welnu. Hetzelfde geldt voor een horloge.

  4. Extra voordelen van de app zijn de videostream (heb nog geen babyfoon gezien van 20 euro die dat heeft), het feit dat het bereik groter is, en het feit dat je een iPhone niet koopt als je een babyfoon nodig hebt (toch?), maar om andere redenen en het (behalve de kosten van de app) geen extra geld kost om hem als babyfoon te gebruiken. Ik ben fan en gebruik de app naast een traditionele babyfoon. Ook als een van m’n kindjes bijvoorbeeld in slaap is gevallen in de auto en we thuis zijn.

  5. Een oude iPhone als bewaker. Nou ja, niet te oud natuurlijk, de 3G mag niet meer meedoen……….

  6. Origineel geplaatst door harry
    Dus een oude iphone in de kinder slaapkamer, een nieuwe iphone in je broekzak een een iwatch on je pols en dat allemaal als een vervanging voor een ouderwetse babyfoon van 20 euro.
    Volgens mij slaat het iwatch virus een beetje door.

    Jij hebt een android van 20 euro zeker?

    Het gaat om een app. Niemand koopt een Apple Watch voor 1 app.

  7. Ik heb nu al op twee verschillende dagen gehad dat de app op mijn oude iPhone de verbinding kwijt is. Ik krijg hem daarna ook niet meer verbonden. Wat zou dat kunnen zijn? Het is verder een heerlijke app en ontvangst op een Apple watch zie ik wel zitten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.