Reacties voor: ‘Baas Foxconn bevestigt Apple iTV’

Foxconn's CEO Terry Gou heeft in een conferentie gezegd te zijn begonnen met de productie van de Apple iTV. Dit stelt China Daily vandaag. Op het moment worden de fabrieken voorbereid.
Lees het complete artikel → ‘Baas Foxconn bevestigt Apple iTV’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Nothing can beat my Pioneer KURO! 😉

  2. 2014??
    Was eigenlijk van plan om met vakantiegeld van 2013 al een nieuwe tv aan te schaffen

  3. Klinkt goed! Nu hopen dat hij enigszins reasonable geprijsd is.

  4. Ben heel benieuwd!

  5. Des te meer die loslippige “baas” loslaat, des te minder ik het vertrouw.

  6. Over een maand komt LG met de eerste oled tv.
    En eind van het jaar Samsung.
    Als Apple geen oled heeft dan hebben ze een aardige inschattingsfout gemaakt ben ik bang en LG of Samsung gaan echt geen Oled schermen voor Apple maken voorlopig lijkt me.

  7. Ik hoop dat de tv goed geïntegreerd wordt met de rest van de apparaten.. Dus stream vanaf je Mac naar de tv, ook het bureaublad.. Maar daarnaast ook dat je een Bluetooth toetsenbord aan je tv kan koppelen en de tv vervolgens via wifi dat doorgeeft aan de mac..

    Stiekem hoop ik op een full HD passive 3D tv.. Dus 2x zoveel pixels als 1080p..

    Ik denk alleen als ze willen concurreren zullen ze een ~40 inch tv voor ~1000 euro moeten aanbieden.. Kijkend naar de prijs van een cinema display zal het wel 1200-1300 worden..

    Maar goed, duimen dat ze onder de magische grens van 1000 euro blijven..

  8. Mensen kopen ook iphones terwijl die duurder is dan sommige telefoons met betere specs mensen gaan dat ook doen met die tv

  9. Er is ook een markt voor de vrij dure B&O TV’s, die toch echt geen fraai beeld hebben, maar wel een fantastische afwerking en materiaal. Ook al is Apple duurder, zal er toch een grote markt voor zijn. Hun laptops zijn toch ook duurder en verkopen als een gek.

  10. @GEO: De Macbook Pro’s zijn inderdaad misschien iets duurder maar zijn volgens mijn opnie wel een stuk degelijker. Trouwens, als je gaat gaan vergelijken met andere merken die ‘professionele laptops’ aanbieden, scheelt de prijs niet zoveel. Ga maar eens zien bv bij de prof. HP laptops en verschiet niet van de prijs.

  11. Origineel geplaatst door Jasper
    Ik denk alleen als ze willen concurreren zullen ze een ~40 inch tv voor ~1000 euro moeten aanbieden.. Kijkend naar de prijs van een cinema display zal het wel 1200-1300 worden..Maar goed, duimen dat ze onder de magische grens van 1000 euro blijven..

    Magische grens van €1000? Rond de €1200/€1300? Deze tv zal €1700-€2000 gaan kosten schat ik!

  12. Ik ben bang dat ze toch echt flink aan de prijs gaan zitten. 1500€> zou me niks verbazen voor een 40″

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.