Reacties voor: Aziaten kopen relatief de meeste iPhones (VS)

Aziaten kopen in de VS procentueel gezien de meeste smartphones.
Lees het complete artikel → Aziaten kopen relatief de meeste iPhones (VS)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Daar kan ik wel mee inkomen ja. Het grote deel van mijn vrienden en familie gebruikt inderdaad allemaal iPhone. Ook op mijn werk, school enzovoorts. Ik ben inderdaad Aziaat.

  2. Altijd weer die grafiekjes over marktaandeel. Nooit word er gemeld dat er 100 android toestellen zijn en maar 2 iPhones. Ze zouden eens per toestel absolute verkoop cijfers moeten onderzoeken..

  3. Dat laatste plaatje laat duidelijk zien wat vele fanboys hier blijven ontkennen. Android zal de grote winnaar in de smartphone OS oorlog worden.

    Of nee, die lijn vlakt vast plots af naar een steady 27%… 😉

    De groei van iOS en zijn voorgangers was iig niet zo explosief als die van Android.

  4. Gaat nu mooi gelijk op. Volgens mij wel gunstig, nu gaat men vechten om de klant. Ik mis een speler? Microsoft?

  5. Microsoft is geen serieuze concurrent voor smartphones :p

  6. @monsterrr: je kan nu eenmaal geen smartphone met iOS kopen voor 200-250€ wat je dus wel hebt met android.
    Daarom dat android zo blijft stijgen 😉

  7. Welk toestel heeft nou geen Android? En welke hebben er nou iOS?

    De vergelijking is te lastig omdat je een toestel met Android moet nemen die vergelijkbaar is met de iPhone en dan wint iOS het toch echt als je naar de juiste cijfers kijkt.
    Maar dat neemt niet weg dat Android een serieuze concurrent is.

  8. Als trotse bezitter van iphones, moet ik toch toegeven dat android een OS is geworden, waar ik nieuwsgierig naar ben geworden. Doch zou het enkel op 1toestel mogen bestaan, vind ik; zitten ze direct op dezelfde golflengte van apple..enkel apps ontwikkeld/geoptimaliseerd voor DAT ENE toestel. Snap niet waarom IOS fanaten niet kunnen toegeven dat android een mooie opmars maakt..kwestie vd dingen nuchterder proberen zien. Een waardige tegenstander van IOS kan het evolueren van IOS enkel bespoedigen, lijkt me….of ze raken niet meer aan vernieuwende ideeën, maar zover zijn we nog lang niet natuurlijk.

  9. Dat Android het iOS voorbij gaat is wel duidelijk en dat doet me als Apple gebruiker dan ook helemaal niets. De mac heeft altijd een marktaandeel onder de 5% gehad en daarmee mooi geprofiteerd dat het gevrijwaard werd van allerlei aanvallen op het besturingssysteem. Wat mij betreft mag daarom ook het iOS een flink kleiner marktaandeel krijgen als daardoor al die ongein verspreiders zich in de toekomst op het Andoid gaan storten. Het enige waar ik me druk om maak is of T-Mobile wel voldoende dekking geeft, want dat is nog veel te vaak k#t met p#r#n.

  10. @Jelle: Hopelijk niet vanwege mijn reactie?

    Want ik ben zeker geen Apple fanaat, sterker nog, ik twijfel om over te gaan stappen vanwege de vrije vormgeving en instellingsmogelijkheden die Android biedt en Steve Jobs zonodig beperkt moest houden. (kijkend naar de Desire HD)
    Maargoed het geld groeit me niet op de rug.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.