Reacties voor: AVM kondigt iPhone FRITZ!Apps voor de FRITZ!Box aan

AVM gaat op de CeBIT officiële FRITZ!Box iPhone-applicaties presenteren, waarmee je gesprekken kunt doorsturen, bellen via het vaste net of je telefoonbeantwoorder afluisteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Geweldig. Ben erg benieuwd! Mijn FritzBox werkt naar volle tevredenheid en dit maakt het nog mooier!

  2. Wat zyxel doet is nog veel mooier. zodra je inlogd op je router (wat uiteraard ook vanaf buiten kan mocht je dat willen) kom je op een mobiele versie van de device Configuration Interface.

    stuk handiger, heb je met andere smartphones ook wat aan.

  3. Nice!
    Vandaag is net deze Fritz!box bij ons thuis geinstalleerd!
    Komt dat even mooit uit dan!

  4. Grappig, ik werk bij XS4all, maar had hier nog niet over gehoord.

    Wat ik me dan wel afvraag, draait de Fritz App(s) dan op de achtergrond, want anders moet je continu die app draaien om gebruik te kunnen maken van voip en andere opties. Aangezien apps momenteel niet (legaal) op de achtergrond kunnen draaien, ben ik hier erg benieuwd naar. Ik zal morgen eens informeren 🙂

  5. Is dit niet allang te doen met de Xs4all telefoon app? (als je xs4all hebt dan).

  6. Het enige waar ik de Fritzbix van ken is van backtrack: het is de meest onveilige router op de planeet 🙂 Wpa2 paswiord is bij die router te vinden in minder dan 30 seconden, tegenover enkele dagen bij gewone routers.

  7. Origineel geplaatst door Donstil
    Wat zyxel doet is nog veel mooier. zodra je inlogd op je router (wat uiteraard ook vanaf buiten kan mocht je dat willen) kom je op een mobiele versie van de device Configuration Interface. stuk handiger, heb je met andere smartphones ook wat aan.

    niet bij mijn zyxel van een maand oud.

  8. Origineel geplaatst door Segers Vincent
    Het enige waar ik de Fritzbix van ken is van backtrack: het is de meest onveilige router op de planeet Wpa2 paswiord is bij die router te vinden in minder dan 30 seconden, tegenover enkele dagen bij gewone routers.

    Bron?
    Of zit je maar wat te verzinnen?!

  9. @gijsmans:
    Ik had er even bij moeten zetten dat het idd alleen om de premium modellen gaat.

  10. Ik ken Backtrack als app, die je de weg terug laat vinden. Dus zie de connectie met fritzbox niet

  11. Backtrack is een linux distributie die zich voornamelijk richt op het kraken van draadloze netwerken. Google is je vriend 🙂

  12. Backtrack is een Linux distro waarmee je Beveiligingen zoals WPA en WEP kan kraaken (mits je de juiste usb wifi stick hebt)

    met fritzbox heb ik er geen ervaringen mee

  13. Maar, er bestaat toch al langer DialFritz voor de iphone ?
    http://www.Hosy.de

  14. @Richard: Ah, een kenner! Die DialFritz is betaald ($4,99) en ook niet door hunzelf gemaakt. Maar functionaliteit lijkt inderdaad behoorlijk overeen te komen.

  15. Origineel geplaatst door Oppie
    Origineel geplaatst door Segers VincentHet enige waar ik de Fritzbix van ken is van backtrack: het is de meest onveilige router op de planeet Wpa2 paswiord is bij die router te vinden in minder dan 30 seconden, tegenover enkele dagen bij gewone routers.Bron?
    Of zit je maar wat te verzinnen?!

    Hij bedoelt de Speedtouch modems.. de oudere versies. De WPA2 sleutel van de Fritz is vooralsnog niet makkelijk te hacken.

    Overigens lijkt het erop, om terug te komen op mijn eerdere melding, dat de app gewoon gedraaid moet worden zodra je thuis komt. Tenzij iOS(4) background apps ondersteunt 🙂

  16. Onlangs heb ik toch de moeite genomen om de XS4ALL Fritzbox te installeren, nadat deze al aardig wat maandjes lag te stoffen in de kast, inplaats van de oude vertrouwde Speedtouch.

    Het is er niet beter op geworden. Als ik mijn tv series van Usenet download slaat mijn hele verbinding dicht (20Mb). Heb gezien dat je kan traffic shapen op de Fritzbox maar nog niet te moeite genomen. Met de speedtouch had ik daar (met de zelfde instellingen) geen last van.

  17. Wat BEN zegt klopt. Er is allang een XSPhone applicatie die dit al doet.

  18. Ik gebruik de XS4ALL FRITZ!Box enkel als modem, hij zit aangesloten op mijn Time Capsule en die verzorgd mijn draadloos internet.

  19. @Caroline:
    Dat is wat anders. Dat is een applicatie om over VoiP te bellen, verder niet.

  20. Origineel geplaatst door Cespur
    Ik gebruik de XS4ALL FRITZ!Box enkel als modem, hij zit aangesloten op mijn Time Capsule en die verzorgd mijn draadloos internet.

    Zonde, het is een geweldige router met o.a. een ingebouwde PBX. Werkt echt geweldig.

  21. XS4all levert de Fritzbox 7170 al een behoorlijke tijd. Fantastisch modem. Wat ik wel gemerkt heb is dat hij iets gevoeliger is voor ruis dan de Thomson die ik gebruikte. Na een contractverlenging ontving ik ook de Fritzbox, maar deze kon mijn toenmalige snelheid niet stabiel vasthouden (gevolg een klapperende ADSL verbinding, waarbij je verbinding steeds wegvalt en weer even terug is en dan weer wegvalt.) Oplossing was de snelheid laten verlagen door XS4all, maar dan wel de volle abonnementsprijs betalen. Door een voorwaarden wijziging kon ik enkele weken later (kwaad) vertrekken naar een andere provider.

    Als ze een van de nieuwere Fritzboxen gaan voeren wordt het weer de moeite om terug te keren. Weet een insider of XS4all daarvoor plannen heeft?

  22. @Cespur:

    Ben erg benieuwd naar je instellingen en of je er een router achter hebt staan. ik loop tegen wat ip problemen aan dus zou graag willen weten hoe jij het hebt draaien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.