Reacties voor: AutoSleep laat je nu ook live je slaap meten via je Apple Watch

AutoSleep 5 brengt heel veel nieuwe en verbeterde functies naar deze slaapapp. Zo kun je nu live je slaap meten via je Apple Watch, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Voor iPhone X-gebruikers is er ook goed nieuws, want de app is eindelijk bijgewerkt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Tjah… wanneer moet je m nu op gaan laden.. dag en nacht de watch om 🤪

  2. @Michel: Bijvoorbeeld s’avonds als je toch op je gat zit. De Watch is in no time opgeladen. Bij mij werkt dat prima (ik gebruik AutoSleep). Met een LTE-versie zal dat lastiger worden omdat je daarmee zelfs meerdere keren per dag moet bijtanken blijkt in de praktijk…

  3. De app is erg onstabiel. Veroorzaakt veel software problemen. Ik ben laatst bij de store geweest voor een speaker probleem bleek veroorzaakt te worden door de crashes van AutoSleep. Verder wel een leuke app alleen jammer van de onstabiliteit bij de iPhone X.

  4. @Johann: Op mijn X geen problemen!

  5. @Johann: Een speakerprobleem door AutoSleep; Ik zie echt geen enkel verband
    Als je evt. crash logs hebt stuur ze dan naar de onrwikkelaar. appsupport@tantsissa.com
    Hier overigens geen enkel probleem op de iPhone X

  6. @Johann: Ook op mijn iPhoneX geen enkel probleem met deze excellente app

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Na de update wordt mijn slaap niet goed gedetecteerd. Heb de Aw altijd om. Volgens de app heb ik op mijn werk de hele dag geslapen Haha.

  9. Kan ik de app nu ook met Apple watch en iPhone op vliegtuigmodus gebruiken?

  10. Heb dit al 2 jaar op mijn Gear S2 en nu S3 en werkt perfect. Hoeft ‘s nachts niet aan de lader omdat ie 4 dagen meegaat. Opladen doe ik overdag in een uurtje of 1,5 -2.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.