Reacties voor: Automatisch gesprekken switchen naar VoIP dankzij iCall

iCall heeft een oplossing gemaakt waarmee je tijdens het bellen via het gsm-netwerk naadloos kunt overschakelen naar VoIP. Je hebt hiervoor wel een Wi-Fi-netwerk nodig; iCall zoekt die automatisch op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ehhh….Als je gebeld word, kost het meestal de andere geld, niet jou….En hier word hij gebeld en schakelt over naar WiFi om kosten te besparen…Aangezien hij zelf gebeld word en er dus geen kosten zijn, is het best nutteloos….

  2. ASN is echt kneus hé
    je moet niet alles letterlijk opvatten

  3. Mussy is een mongool hè, hij weet niet dat je dit niet figuurlijk kan opvatten…Tis namelijk geen beeldspraak ofzo, is gewoon iets dat echt is, dus ik weet niet wat je poept…Ga beter naar school jij en wie weet gebeurt er een wonder (ik betwijfel het)

  4. @ASN en @Mussy: Hee gaan jullie weer eens terug in je hok! 😉

    On topic: voor de Amerikanen onder ons is dit zeker een nuttige app, want je betaalt in de US ook voor inkomende gesprekken. Deze gaan meestal gewoon van je bundel af, net zoals de uitgaande belminuten. Gonny heeft daar ook eens een artikeltje over geschreven.

  5. In de US betaal je ook voor binnenkomende gesprekken.
    Lijkt me handig als je bij Starbucks dan gratis kan bellen of gebeld kan worden.

    er..gelijktijdig met oscar gepost 😉

  6. oppassen met het verschil tussen icall en ical he!
    en ik vrees dat apple die merknaam niet gaat toelaten in de app store. 1 omdat het voip ondersteunt, en 2 omdat de naam verwarring zou kunnen brengen met hun kalenderprogramma

  7. Mij lijkt het ideaal, aangezien ik veel in hotels verblijf in het buitenland. Dus ASN… moet ik voor een inkomend gesprek betalen. Maar aangezien alle hotels waar ik in verblijf Wifi verbinding hebben, kan ik dus gratis bellen en gebeld worden.

    Heeft iemand al ervering met iCall? Ik zou het graag willen weten of het echt werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.