Reacties voor: AuthenTec verkoopt beveiligingsdivisie, hint naar NFC in iPhone

Het door Apple overgenomen AuthenTec heeft zijn beveiligingsdivisie verkocht voor 48 miljoen dollar.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Wait and see.
    Wacht al zo lang op een FM radio en Siri in het Nederlands.

    Komt er toch ook niet snel terwijl zo’n nieuwe dingen dat ook niet zijn.

  2. Ik heb daadwerkelijk nog nooit iemand gezien met een SIII die met NFC betaalde. Wanneer deze betaalmethode gemeengoed is zit ik hopelijk al lang aan de iPhone 6.

    Wel een goede vooruitgang though…

  3. Origineel geplaatst door Marnick
    Wait and see. Wacht al zo lang op een FM radio en Siri in het Nederlands.Komt er toch ook niet snel terwijl zo’n nieuwe dingen dat ook niet zijn.

    Fm radio apps zijn er in overvloed!

  4. Origineel geplaatst door Peter
    Ik heb daadwerkelijk nog nooit iemand gezien met een SIII die met NFC betaalde. Wanneer deze betaalmethode gemeengoed is zit ik hopelijk al lang aan de iPhone 6.Wel een goede vooruitgang though…

    Dat komt denk ik ook, omdat NFC pas groot gaat worden als het in de iPhone komt.

  5. Origineel geplaatst door Ro
    Dat komt denk ik ook, omdat NFC pas groot gaat worden als het in de iPhone komt.

    Denk je dat nu echt?!? Niet alles hangt af van Apple hoor!! Het is gewoon omdat veel Nederlanders het gewoon nog niet zien zitten. Waarom zou je met je mobiel langs iets gaan als je ook gewoon kan pinnen. Dit systeem is er al en het andere moet gemaakt worden.

    De veiligheid is ook nog niet helemaal je van het. Dus laat mij maar gewoon pinnen. Of Apple het nu gaat inbouwen of niet.

  6. Origineel geplaatst door marc
    Denk je dat nu echt?!? Niet alles hangt af van Apple hoor!! Het is gewoon omdat veel Nederlanders het gewoon nog niet zien zitten. Waarom zou je met je mobiel langs iets gaan als je ook gewoon kan pinnen. Dit systeem is er al en het andere moet gemaakt worden.De veiligheid is ook nog niet helemaal je van het. Dus laat mij maar gewoon pinnen. Of Apple het nu gaat inbouwen of niet.

    Ik denk van wel. Ik lees ook veel over oa Android en dan lees ik vaak dat ze balen dat Apple nog geen NFC heeft, want dan gaan veel bedrijven het ook nog niet gebruiken.

    Apple heeft als voordeel dat als ze iets inbouwen ze een heel groot publiek bereiken. Android fabrikanten moeten op dit moment de keuze maken of ze NFC in hun apparaten stoppen of niet. Dat kost ruimte in de telefoon, de productie kosten worden hoger en je moet zowel hardwarematig maar ook softwarematig meer ontwikkelen. Dat moeten ze af wegen tegen het gebruik er van. Als het gebruik op dit moment minimaal is dan is de keuze om het er niet in te stoppen in sommige gevallen snel gemaakt.

    En ook is het zo dat als Apple iets in zijn telefoon stopt, het vaak door fabrikanten van accessoires als een standaard wordt gezien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.