Reacties voor: Australische consumentenbond wil dat Apple de naam iPad 4G wijzigt

De Australische consumentenautoriteit ACCC wil dat Apple de naam van de nieuwe iPad wijzigt. Er mag niet langer het woord '4G' gecommuniceerd worden.

Reacties: 8 reacties

  1. Daar hebben ze wel een punt, ook hier werken ze met ‘4G’ aan duiding terwijl hij hier ook niet zal werken.

  2. Origineel geplaatst door donnerd
    Daar hebben ze wel een punt, ook hier werken ze met ’4G’ aan duiding terwijl hij hier ook niet zal werken.

    Klopt wat je zegt, echter is het wel zo dat de iPad het wel aankan. Alleen de netwerken ondersteunen het niet. Dat is iets wat apple niet kan veranderen.

  3. gaat natuurlijk niet lukken.
    wanneer de ipad op een 4G netwerk werkt, dan doet het wat beloofd wordt.
    Dat er netwerken zijn die ook andere protocollen handhaven is dan vervelend, maar doet niet af aan de statement.
    Wel slordig overigens dan. Apple zal dat snel moeten aanpassen dus – hardwarematig?

  4. Bij de aankoop van mijn BMW hebben ze me toch ook niet moeten zeggen dat het Belgische wegennet zen topsnelheid niet aankan? Want ik kan er toch evengoed 120km/u rijden, wat is dan het probleem? Die 220km/u is gewoon handig als we nog eens door Duitsland rijden, en is dus alleen maar meegenomen.

  5. de marketing van Apple die toch een steek heeft laten vallen, dit ongeacht wie er in het recht staat.

    nu hebben ze gratis reclame, alleen of je dit soort van reclame graag wilt hebben is natuurlijk een tweede.

  6. Ik vind dat ze niet zo moeten zeuren om die naam, de nieuwe iPad kan toch werken op 4G LTE? ze liegen niet, Apple kan er niks aan doen dat er alleen in de States gebruik gemaakt wordt van de frequenties die in de iPad zitten en dat in de andere landen dat niet gebeurd. En omdat er nog geen multiband 4G LTE chip is kan deze iPad ook alleen maar op die frequenties werken. daarnaast moeten ze niet zeiken want er zijn maar een beperkt aantal landen die ook daadwerkelijk van 4G LTE gebruik maken.

  7. De voetnoot (2) staat zelfs op de foto hierboven. Daarbij staat in NL dat hier geen LTE wordt ondersteund. Lezen is handig voordat je minimaal 475 euro uitgeeft.

  8. Nou, die fotos van de hamburgers in de Mc Donald komen ook niet overéén met de werkelijheid! En de reklame op televisie is ook nooit werkelijkheid, enz….
    iPad heeft dus 4G functie, maar het netwerk is niet beschikbaar dus volgens mij gaan ze daar niet in de fout! Het is aan de providers en de verdelers die de toestellen aanbieden aan de klant om de juiste info door te geven! In België is er nog geen 4G beschikbaar maar ik zal de nieuwe iPad toch aanschaffen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.