Reacties voor: August Smart Lock nu te bedienen met je Apple Watch

Het August Smart Lock is nu ook te bedienen met je Apple Watch. Met volle boodschappentassen snel je voordeur van het slot doen is hierdoor weer wat gemakkelijker geworden.
Lars Paymans -

Reacties: 4 reacties

  1. Het slot zal ik niet halen maar ben wel
    In blijde verwachting om zaterdag mijn Apple watch te mogen afhalen in Rijsel want voor belgie zou hij waarschijnlijk pas midden 2016 beschikbaar komen. Benieuwd naar al de mogelijkheden.

  2. Op zich natuurlijk wel mooi om te zien hoe technologie aan het evolueren is maar ik heb een dubbel gevoel bij dit type van sloten. We leven in een tijdperk waar zowat alles gehackt wordt. Volgens mij is het maar een kwestie van tijd voordat er een manier wordt gevonden om deze sloten vanop een vreemd toestel te openen.

  3. Leuk artikel, maar je hebt niks aan dit slot. Dit en de meeste andere “slimme sloten” zijn voor Amerikaanse “deadbolt” sloten intwikkelt en totaal ongeschikt voor Europese sloten, laat staan voor Nederlandse voordeursloten. Je moet je deur toch aardig gaan verbouwen en ergens een Amerikaans slot op de kop tikken..

  4. @technophobia: Yup, ik wist dit niet, maar doordat jij het vertelde, ben ik maar eens gaan zoeken en het staat gewoon op de Amazon pagina waar naar gelinkt wordt:

    With this in mind, the August Smart Lock is easy to install, attaches to your existing deadbolt, sports a sleek design with 4 color options to complement any home decor, and has the ability to lock and unlock automatically for a truly magical experience.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.