Reacties voor: Audioboeken voortaan in iBooks-app te beluisteren (vanaf iOS 8.4)

Apple heeft in iOS 8.4 de audioboeken verplaatst naar de app iBooks. Leesboeken en luisterboeken vind je voortaan overzichtelijk bij elkaar, met nog wat extra functies.

Reacties: 4 reacties

  1. Logische keuze. En lost ook een probleem op dat ik soms heb als ik een nieuw audiobook in iTunes heb gezet en de muziek op mijn iPhone op ‘shuffle’ zet. Krijg ik soms ineens een hoofdstuk van een boek er tussen….

  2. Verklaard misschien ook waarom met 8.3 de muziek app ineens de weg kwijt is met mijn audioboeken. Zodra ik een audioboek geluisterd heb en de app afsluit is hij meteen vergeten wat ik aan het luisteren was. De app valt meteen terug op mijn afspeellijsten voor muziek.

  3. @Flieps: Als je de audioboeken met iTunes er op zet, kijk even bij de info van het boek. Daar zit op een tabblad twee interesante functies. Een hiervan is dat je het boek moet overslaan als je muziek shuffled 🙂 Dat lost je probleem op.

    en

    @Paul: voor jou hetzelfde, maar dan de optie dat je specifiek moet aanzetten dat hij onthoud waar je gebleven bent.

    Verder OT, dit lijkt me een logische stap omdat de audioboeken (na markeren als audioboek in iTunes) ook bij de boeken terecht komen en niet meer bij de muziek.
    Wat mij betreft een heerlijke optie. Eindelijk al mn audioboeken bij elkaar.

  4. @Edwin: Die functie kende ik al. Helaas werkt dit na de upgrade naar 8.3 (bij mij op mijn iPhone 5S tenminste) niet meer. Het was het eerste wat ik geprobeerd heb namelijk. Misschien is het toch een bug die onverhoopt opgedoken is en nog gefixed gaat worden. Anders afwachten tot 8.4 uitkomt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.