Reacties voor: Audience: ‘Apple gebruikt waarschijnlijk niet onze ruisonderdrukking in iPhone 5’

Apple zal waarschijnlijk niet langer gebruikmaken van Audience's ruisonderdrukkingstechnologie. Dit stelt Audience in een persbericht. Dit leidde tot kelderende aandelen voor Audience.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. hoevaak ik het artikel ook lees, ik kom er gewoon niet uit…
    dus zou iemand mij kunnen helpen door uit te leggen wat OEM is en waar het voor staat?

  2. Origineel geplaatst door Dinoblade
    hoevaak ik het artikel ook lees, ik kom er gewoon niet uit… dus zou iemand mij kunnen helpen door uit te leggen wat OEM is en waar het voor staat?

    Original Equipment Manufacturer

  3. Een OEM leverancier is een bedrijf dat producten levert ten behoeve van een merkleverancier. De merkleverancier verwerkt het product in eigen producten alsof het een eigen fabricaat is.

    http://lmgtfy.com/?q=oem+wiki

  4. Origineel geplaatst door Dinoblade
    hoevaak ik het artikel ook lees, ik kom er gewoon niet uit… dus zou iemand mij kunnen helpen door uit te leggen wat OEM is en waar het voor staat?

    Wikipedia is uiteraard je vriend:
    Original equipment manufacturer (OEM) is een bedrijf dat producten levert ten behoeve van een merkleverancier. De merkleverancier verwerkt het product in eigen producten alsof het een eigen fabricaat is. Het verwerkte product kan uiteenlopen van schokdempers tot harde schijven. OEM komt vooral voor in de computer- en automobielindustrie.

  5. ok, dankjullie wel mensen, nu snap ik het.
    Ik wist niet dat dit een algemeen bekende afkorting was, dus daarom had ik er ook niet aan gedacht dat ik het op google zou kunnen vinden

  6. Maar dat maakt het artikel niet veel begrijpelijker.
    Want welk bedrijf gaat nu zijn eigen commercieel falen zo opzichtig aankondigen en waarom ?
    Om zijn eigen teloorgang te regelen ?

  7. Dit zijn als commercieel bedrijf echt uitspraken die je beter niet kan doen. Je geeft zelf aan dat je een van je grootste klanten waarschijnlijker wijs bent verloren.

  8. Daar heb je toch internet voor om dat op te zoeken??

  9. Als je beursgenoteerd bent (Audience zit op de NASDAQ, de Amerikaanse technologie beurs), dan ben je verplicht koersgevoelige informatie publiek te maken. Dit is typisch zo’n geval van “best wel belangrijke informatie.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.