Reacties voor: AT&T wil terug naar één smartphone-platform

iPhone-operator AT&T wil terug naar één smartphone-platform, om fragmentatie te voorkomen. Dat betekent overigens niet dat de iPhone binnenkort uit het assortiment gaat.
Lees het complete artikel → AT&T wil terug naar één smartphone-platform
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Er mag dan wel een beter besturingssysteem komen anders blijf ik gerust bij OSX op de iPhone :).

  2. Woorden als “Monopolistisch, kansloos, machtsmisbruik, imperialistisch” schieten me te binnen.

    Dit soort overwegingen zijn natuurlijk de natte droom van iedere leverancier, of, in de woorden van Henry Ford: “Je kan ‘m in iedere kleur krijgen zolang het maar zwart is”

    Lachwekkende markt-massage oefening…

  3. Inderdaad een lachwekkende opmerking die echt helemaal nergens op slaat. AT&T is even vergeten dat er zoiets bestaat als keuzevrijheid, concurrentie en vrije marktwerking.

  4. Origineel geplaatst door Rob
    Inderdaad een lachwekkende opmerking die echt helemaal nergens op slaat. AT&T is even vergeten dat er zoiets bestaat als keuzevrijheid, concurrentie en vrije marktwerking.

    inderdaad, moet je je even voorstellen dat de iPhone de enige smartphone is, en dan even denken wat voor regels ze dan kunnen opstellen.

    windows word het denk ik niet, gezien alle problemen met die windows smartphones. met symbian en android heb ik geen ervaring, maar ik denk dat die laatste ook een goede kans heeft mocht dit doorgaan

  5. Misschien is het tijd voor nieuwe job Roger?

  6. Ik ken Symbian vrij goed en ik weet wel dat er nog veel, HEEL veel aan dat OS moet worden gesleuteld wil het net zo vlot en ‘snappy’ aanvoelen als mijn iPhone hoor… wat een trage bagger. Om maar te zwijgen van de onbegrijpelijke menu structuur.
    Windows mobile is een doodlopend pad. Op de 1 of andere manier begrijpt MS gewoon niet hoe een OS op een telefoon zou moeten werken.
    Blijft over Android. Dat zie ik wel zitten. Open source, modern, unix gebaseerd, que hardware niet gebonden aan 1 leverancier.. ik denk dat het best groot kan worden.

    Overigens, het is niet te hopen dat deze AT&T bobo zijn zin krijgt. Concurrentie is belangrijk!

  7. Origineel geplaatst door Arawn
    mocht dit doorgaan

    Wat nooit gaat gebeuren…

  8. Origineel geplaatst door Rob

    Wat nooit gaat gebeuren…

    Het is als in de politiek een “Masseer het publiek eerst, daarna duw je door wat je wilt als ze eenmaal aan de gedachte zijn gewend”.

    Wat niet wil zeggen dat er dan maar 1 artikel verkocht gaat worden natuurlijk. Wat wel heel goed mogelijk is (en dat blijft giswerk) dat AT&T van mening is dat er domweg te veel variatie in het aanbod is en dat ze op moment X zullen besluiten om niet meer met alles mee te gaan doen en dus hun variatie in aanbod naar beneden gaan brengen.

    Nu is dat bedrijf natuurlijk niet een kleintje en ik denk eigenlijk dat ze wel degelijk invloed op de aanbod kant van de markt uit kunnen oefenen om tot een groter tailor made AT&T specifiek aanbod te komen.

    In de vorm: Wij verkopen maar 1 model .. nee, dat denk ik ook niet.. in de vorm: Dit is wat we hebben en voor de rest bekijkt iedereen (zowel fabrikanten als consumenten) het maar: Ja, zeker

  9. Ofwel terug in de tijd.
    Vroegah werden oh nee, nu nog steeds, worden vaak alleen Windows computers als platform ondersteund door de meeste ISP’s. U heeft Linux/Apple? Sorry, dan kunnen wij niets voor u betekenen.
    Wat een sneue ontwikkeling dit. Echt toekomst muzak.

  10. Ik kan me niet zo druk maken over wat AT&T allemaal vindt. Nogal belangrijk op de Nederlandse markt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.