Reacties voor: AT&T te haastig bij upgrade naar 3G?

Volgens Fortune is AT&T overhaast bezig met het uitvoeren van een 3G-update waardoor er de afgelopen weken al meerdere medewerkers uit telefoonmasten zijn gevallen. In voorgaande maanden was er geen enkel ongeval.
Lees het complete artikel → AT&T te haastig bij upgrade naar 3G?

Reacties: 7 reacties

  1. Blood-iPhones?

    Ik zie een mooie rol weggelegd voor Leo DiCaprio..

  2. Geloof er geen reet van. Mensen die dat soort torens inklimmen zijn altijd vast geklemd met een of ander veiligheids systeem… echt weer een onzin verhaal waar je koppijn van krijgt.

  3. Vraag ik me toch hoe het komt dat er 3 andere om het leven zijn gekomen. Of komt dit omdat ze bij AT&T zo’n hoge werkdruk hebben, dat andere providers ook ineens harder zijn gaan werken?

  4. Dat krijg je als je een contract met Apple sluit. Apple wil zijn afspraken altijd nakomen en je zult het zin, Steve zal tijdens keynote “some great news” vertellen over het feit dat 3G netwerk goed gedekt is in US.

    En natuurlijk spreekt AT&T tegen.

  5. Als er meer werken uitgevoerd worden, zal ook het aantal ongevallen stijgen. Is toch logisch. Voorheen werden er veel minder werken uitgevoerd aan die masten, dus hing er gewoon veel minder volk aan zo een mast te bengelen. Dus is de kans op een ongeval ook veel kleiner… Maar ja, misschien is dit enkel mijn mening. 😉

  6. huh een upgrade naar 3g met enkel de laptop? Moeten daar geen speciale apparatuur voor aangesloten worden? Was het dan maar zo simpel op de iphone 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.