Reacties voor: ‘AT&T overweegt overname Europese tak Vodafone’

Amerikaanse provider AT&T overweegt een overname van de Europese tak van Vodafone. Dit beweren bronnen tegenover Financial Times.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Als het wordt overgenomen door AT&T, zal ik 1 van de eerste zijn die overstapt naar een andere provider.

  2. Wat is er mis met AT&T?

  3. At&t zijn erg duur , dus als dit gaat door denk over €80 abo’s , heb gezien op sky news het is andersom vodafone wil at&t te overnemen

  4. Origineel geplaatst door Ben
    Wat is er mis met AT&T?

    Dat vraag ik me ook af ja. Zijn er nu al Nederlanders die ervaring hebben met AT&T dan? Hebben die in Amerika gewoond dan ofzo? Anders heb je geen recht van spreken. De reacties hier tot nu toe staan in mijn boekje onder de noemer “wat de boer niet kent lust ie niet”.

  5. In de begin jaren van mobiele telefonie was AT&T een ware prijsvechter, hoeft dus niet per definitie slecht te zijn. Als ze hier in de EU grond willen voelen en niet meer gaan in de zgn prijsafspraken van de andere telco’s kan het voordelen bieden.

  6. Ik stap dan waarschijnlijk over tenzij betere abonnementsvormen. Ik ben namelijk geen voorstander dat mijn geld naar de Amerikanen gaat. Tenzij ik geld mee kan besparen.

  7. Hele verstandige reacties hierboven. AT&T is natuurlijk maar een klein bedrijfje en snapt niet zo goed hoe klantenacquisitie en retentie werkt. Ze zullen 1000 euro per maand vragen en iedereen gaat overstappen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.