AT&T maakt vergelijkingstabel iPhone en Palm Pre

Een gel

pre iphoneEr zijn veel mensen die zich afvragen of de Palm Pre een deuk in een pakje boter gaat slaan. Is de Palm Pre een goed alternatief voor de iPhone? AT&T is alvast op de zaken vooruitgelopen en heeft een vergelijkingstabel gemaakt, waarin de nadelen van de Palm Pre en de voordelen van de iPhone tegen elkaar staan afgezet. Niet geheel betrouwbaar dus, want wie bepaalt dat de touchscreenbediening van de Palm Pre niet intuïtief genoeg is? De tabel is bedoeld om verkopers voor te bereiden op deze nieuwe concurrent.

Als nadelen van de Palm Pre wordt onder andere genoemd: de beperkte opslagruimte van 8GB, de applicatiecatalogus die zich nog niet heeft bewezen en beperkte mogelijkheden om te gamen. Je kunt niet synchroniseren, 3D-games zijn nauwelijks mogelijk, het is geen GSM-telefoon (en werkt dus niet wereldwijd) en er zijn weinig zakelijke applicaties. De Apple iPhone heeft dat allemaal wel. Maar de tabel houdt nog geen rekening met nieuwe iPhone-modellen die er over een paar weken aankomen.

Het gelekte AT&T-document is gericht tegen concurrent Sprint, die de exclusieve rechten heeft om de Palm Pre in de VS op de markt te brengen.

att palm pre

Meer info: Engadget Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2009, 19:35
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.