Reacties voor: AT&T gaat iPhones zonder abonnement en activatie aanbieden

AT&T gaat de 8GB en 16GB iPhone 3G aanbieden zonder dat je een activatie hoeft uit te voeren en zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

Reacties: 25 reacties

  1. Ze willen dus hun huidige iPhone 3G stocks de deur uit… Let op mijn woorden… Er komt een nieuwe in juni!

    Er werd tijdens de presentatie van afgelopen dinsdag veel aandacht geschonken aan 1.000 nieuwe API’s.

    Bovendien heeft de chipmaker een nieuwe multi-core versie van de processor aangekondigd….

  2. Heel mooi, maar staat er niet in het plaatje dat je een bestaande klant moet zijn?
    Ik ben uiteraard geen AT&T klant, maar hoe werkt het dan? Moet je iPhone-klant zijn of gewoon AT&T klant?
    Iemand enig idee? 😉

  3. Hetzelfde liedje als vorig jaar!

    Prijsverlagingen en stock verkopen! En duss … wachten op de nieuwe

  4. ik vraag me trouwens nog steeds af wat mijn provider gaat doen als er in juni daadwerkelijk een nieuw model uitkomt. ik heb een 2-jarig contract getekend bij movistar en heb ze al een paar keer gebeld met de vraag of ik mijn contract dan kan overzetten naar een nieuwe telefoon, maar het standaardantwoord is steeds “daar kunnen we niets over zeggen, want er is geen nieuwe iPhone.” 🙂

  5. Waarom zou je een iPhone willen zonder abonnement?

    Geen abonnement betekent geen 3G of je betaald je alsnog blauw.

  6. joepie, de stock moet de deur uit 🙂
    ik blij, ‘k kan al terug beginnen sparen voor de nieuwe!

  7. Ik zou wel eens willen weten hoe Iphoneclub weet dat er een Iphone 3.0 komt, Heb ik wat gemist???

  8. dat denk ik toch niet, kan een actie geen actie zijn zonder dat r gelijk verondersteld wordt dat er dus een nieuwe iphone komt? er gaan trouwens steeds minder frequent geruchten rond die daarop wijzen, het is zeker niet zoals vorig jaar,en met die nieuwe os3.0 aankondiging zie ik echt niet een compleet nieuwe iphone vanuit t niets opduiken 😉 ik geloof t pas als ik m daadwerkelijk zie ….tot die tijd kan men zeggen wat men wilt ! oh enne die AT&T aanbieding geld alleen voor bestaande klanten dus je moet wel een abbo bij ze hebben en dan mag je de volle mep voor een iphone betalen 😉

  9. @patrick: hallo onder welke steen kom je vandaan gekropen 😉 apple zelf heeft er al een presentatie van gegeven 🙂

  10. Origineel geplaatst door patrick
    Ik zou wel eens willen weten hoe Iphoneclub weet dat er een Iphone 3.0 komt, Heb ik wat gemist???

    LOL ! net uit een coma ontwaakt ? 🙂

  11. Oeps……. sorry, verkeerd gelezen, dacht dat het ging om een nieuwe Iphone…….

  12. Nou er staat ook ‘nu we weten dat iPhone 3.0 er aan komt’. Ik lees daar ook in dat er een nieuwe iPhone aan komt, oftewel een nieuw toestel. Ik denk dat deze verwarring voorkomen zou kunnen worden als er iPhone OS 3.0 zou staan, of OS 3.0.
    En welke suggestie wil de schrijver anders wekken, middels de boodschap dat je dan nog beter even 2 a 3 maanden kan wachten. Toch geen andere, dan dat er misschien een nieuwe iPhone komt? OS 3.0 wordt immers gratis beschikbaar gesteld voor alle iPhone eigenaren, dus voor het nieuwe OS hoef je niet wachten.

  13. maar als er alleen maar nieuwe firmware komt (3.0),..
    waarom moet je dan wachten met het kopen van de iphone ?
    die 3.0 kan je toch gewoon op die iphone zetten.
    ik vind het bericht een beetje verwarrend,.

  14. Origineel geplaatst door viny
    Ze willen dus hun huidige iPhone 3G stocks de deur uit… Let op mijn woorden… Er komt een nieuwe in juni! Er werd tijdens de presentatie van afgelopen dinsdag veel aandacht geschonken aan 1.000 nieuwe API’s. Bovendien heeft de chipmaker een nieuwe multi-core versie van de processor aangekondigd….

    Niet voor nix dat de nieuwe OS uitkomt in de zomer denk ik!
    Toevallig net samenhangend met andere hopelijk dus nieuwe iPhone aankondigingen.

  15. Ja idd waarom een paar maanden wachten als je dan toch gratis die update kan krijgen??

    Volgens mij klopt die text gewoon niet want dan zou iphoneclub de eerste in heel de wereld zijn die zou weten dat er over een paar maanden een nieuwe iphone komt…

    Dit lijkt mij zeer onwaarschijnlijk want bij de andere 2 iphones was het allang bekend rond deze tijd dat ze in de zomer kwamen…

  16. Wat Patrick zei, klopt wel hoor. Hij had het over een iPhone 3.0, waar Apple de iPhone OS 3.0 heeft aangekondigd. Hoogstwaarschijnlijk komt er een nieuwe, maar dit is nog nergens officiëel bevestigd… Dus kijk een beetje uit wat je zegt;)

  17. Volgens mij is het alleen gebaseerd op het feit dat er met firmware 2.0 ook een nieuwe iPhone werd geintroduceerd. Hier zeg ik overigens niet mee dat ik niet verwacht dat het niet zo is, het is nl. zeker aannemelijk maar aan de andere kant heeft Apple ook geen nieuwe firmware 3.0 functies gemeld die niet ondersteund worden op het huidige 3G model…

  18. Als je 599/699 dollar vraagt voor een losse iPhone.. moet je er dan vanaf? in drie maanden? erg duur!

  19. @ Antoine:

    ze hebben inderdaad geen nieuwe functies genoemd die niet ondersteund worden door de 3G, maar ze zeggen ook in de keynote dat dit pas een paar van de 100 nieuwe features zijn. Misschien zitten er tussen die 100 features wel dingen die alleen op een nieuwe iPhone zouden kunnen werken en dat die features tegelijk met een nieuwe iPhone worden aangekondigd.

  20. Origineel geplaatst door Antoine
    Volgens mij is het alleen gebaseerd op het feit dat er met firmware 2.0 ook een nieuwe iPhone werd geintroduceerd. Hier zeg ik overigens niet mee dat ik niet verwacht dat het niet zo is, het is nl. zeker aannemelijk maar aan de andere kant heeft Apple ook geen nieuwe firmware 3.0 functies gemeld die niet ondersteund worden op het huidige 3G model…

    Zoals Luuk ook zei, het zijn een paar van 100 nieuwe functies, het kan best zijn dat die nog niet verteld worden omdat dan misschien de link gelegt kan worden naar een nieuwe Iphone en ik denk dat Apple dat wel even geheim wilt houden voor ons…. het enige wat we weten is dat in Itunes of een Iphone Firmware, (weet het niet meer zeker) een zekere Iphone 2,1 gevonden is, of dat de nieuwe is???????

    Ik denk dat we moeten wachten als Apple echt met een nieuwe Iphone komt

  21. Alleen voor mensen die al bellen met AT&T,had ik begrepen.
    Zal in April eens kijken,dan ben ik weer even daar,maar zo te zien niet echt interessant,gewoon met simlock,en eigenlijk net zo duur als een simlock vrije in belgie.

  22. @Frank:

    Een abo bij een andere provider is vaak goedkoper.

  23. @Pete:
    $599 is (vandaag) 420 euro. Zit er wel een simlock op neem ik aan, maar hij is wel een heel stuk goedkoper dan in Belgie.

  24. $599 valt toch opzich wel mee? Ik heb altijd mijn nokia’s en smartphones los gekocht, dus €420 is in mijn ogen niet duur, hoop geld, dat wel.

    Daarnaast mensen die net als ik de 1gen Iphone toen der tijd vanuit Amerika hebben gekocht zullen ook rond die prijs betaald hebben, dus ja….

    Desalniettemin, ik ga toch nog even 2, 3 maandjes afwachten! 🙂

  25. @ Robbedoesje:

    Ik heb mijn uit de VS meegebracht voor $430, wat toendertijd zo’n €265 was; een serieus verschil toch.

    En om dit alles als “de stock de deur uit gooien” te bestempelen vind ik dit toch wel heel duur. Ik heb echter niet de expertise om me uit te spreken over de al dan niet snelle komst van een iPhone 3.0.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.