Reacties voor: ‘AT&T betaalt Apple maandelijks $18 per iPhone’

Volgens een berekening van Gene Munster betaalt AT&T maandelijks 18 dollar per iPhone-abonnee aan Apple. Apple heeft er daarom veel belang bij om iPhones op het AT&T-netwerk te houden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 1 reacties

  1. Helemaal mee eens, ze verdienen misschien niet net zoveel als ze zouden willen (wie wel?) aan een unlocked phone maar het is beter dan niks. Gezien hoeveel iphones er nu buiten de VS te koop zijn. Moet een flink percentage van die iPhones naar het buitenland zijn gegaan -> waar helemaal geen AT&T is. Dit is enkel winst voor Apple.

    Ja bnkort zijn er 3 of 4 andere landen die dan ook (eindelijk) de iPhone hebben, maar dat is nog steeds 0 naast de rest van de hele wereld! Alle mensen van landen waar de iphone voorlopig niet uitkomt en die voor buiten de VS een iPhone hebben gekocht hebben gratis en voor niks de kas van Apple gespekt.

    Trouwens, ikzelf had geen iPhone gekocht als ik een of ander belachelijk 2-jarig contract had moeten afsluiten zoals in DLD, ik weet zeker dat er meer mensen zo over denken. Stel je voor, de iphone LOCKED… je kunt de kaart niet wisselen als je in het buitenland zit. Je hebt nooit belminuten over met 1,5h bellen per maand en je mag voor dat privilege 50 eur per maand ophoesten gedurende 2 jaar (terwijl de iPhone 2 dan alweer beschikbaar is)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.