Reacties voor: ASUS EeePad klaar voor lancering in juli

De EeePad van ASUS zal in juni op Computext worden gedemonstreerd. De verwachting is dat deze Android-tablet in juli op de markt komt.
Lees het complete artikel → ASUS EeePad klaar voor lancering in juli

Reacties: 14 reacties

  1. EeePad, haha wat een triestige naam.

  2. De computex wordt gehouden in Taipei, Taiwan. Ligt helaas niet naast de deur. De naam lijkt wat onhandig, maar het produkt is zeker interessant.

  3. Als dit product meer verkoopt op de openingsdag als de iPad, dan eet ik mn schoen op. En Apple verkocht alleen nog maar in de US.
    Wel knap dat concurrenten niet stil zitten zoals ze met de iPhone wel hebben gedaan!!

  4. Origineel geplaatst door Marcooo
    Als dit product meer verkoopt op de openingsdag als de iPad, dan eet ik mn schoen op. En Apple verkocht alleen nog maar in de US.Wel knap dat concurrenten niet stil zitten zoals ze met de iPhone wel hebben gedaan!!

    Apple weet dat de concurrenten niet stil zaten en heeft daarom imho de iPad vervroegd uitgebracht. Denk dat ze ‘m liever met 4.0 hadden uitgebracht maar nu hadden ze de hype voor zichzelf alleen.

  5. Ooh gadverdamme er zit flash op.

  6. Origineel geplaatst door Donstil
    Ooh gadverdamme er zit flash op.

    FarmVille is nog niet beschikbaar voor Android dus toch wel een must dan 😉

  7. Vreemd je hoort nu niemand meer over die zwarte randen was toch eerste klacht wat ze hadden over de Ipad maar elke tablet heeft er een

  8. Hier zit ik op te wachten. Tegra2 + Android + Flash.
    Als de UI ook nog goed is, is de keuze makkelijk.
    En flash bleek van de week gewoon verrekte handig om te hebben bij het uitzoeken van een dagje weg in de meivakantie: Plaswijckpark; flash, Delta Expo; flash etc etc. Natuurlijk kan dit op de PC, maar juist zulk uitzoekwerk is leuker samen op de bank met een tablet. Ik wil wel zonder maar kan blijkbaar helemaal nog niet zonder.

    Edit: http://hothardware.com/News/Asus-Confirms-ARM-Tegra-2Based-Eee-Pad-Slate/
    You look at the iPhone, for example. The reason the iPhone is so successful is the UI function, I think, is just the best. So this is also the way that we need to improve.”
    Asus beseft in ieder geval al dat de UI heel belangrijk is. Nu de uitvoering nog.

  9. android is ook voor tablets een goed systeem, laatst nog enkele touch screen media players gezien op android en dat werkt gwoon bijzonder goed

  10. Waarom is er nog geen EeePod en EeePhone eigenlijk???
    of zijn ze daar niet zo creatief.

  11. Op welk OS zou dit gaan droaien?

    – Windhoos 7 sloten tegelijk?
    – Androoooit?
    – of een eigen broddel?

  12. @bramzo:
    dan moet jij iPad ook een trieste naam vinden wat de i is van apple en eee is van asus, dat is nou gewoon zo. ‘pad’ is natuurlijk niet gedaan omdat het op ipod lijkt maar pad is relevant aan een tablet.. Ik zou als Asus zijnde ook een andere naam kiezen. Nu lijkt het op de kopie/namaak van de ipad(ipad was eerder) met andere naam zou het in mijn ogen meer een poging tot een echte concurrent te zijn

  13. Origineel geplaatst door 4saus
    Op welk OS zou dit gaan droaien?- Windhoos 7 sloten tegelijk? – Androoooit? – of een eigen broddel?

    Eh…

    Dat staat in het newsitem vermeld?

  14. @ 4saus :

    Op android zoals vermeld staat

    Buiten dat, vind ik deze mooier dan de iPad, waarschijnlijk zal deze ook beter zijn, en geeft je meer gemakt dmv betere opties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.