Reacties voor: Ashton Kutcher bevestigt rol in indie-film ‘Jobs’

Ashton Kutcher zal Steve Jobs spelen in de indie-film 'Jobs'. Dit bevestigde het bureau van de acteur tegenover Associated Press. Naast de indie-film werkt Sony ook aan een eigen film over Steve Jobs.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Hij lijkt er inderdaad wel veel op als ie ook nog zijn baard laat staan

  2. je kan beter de ashton van that’s 70’s show gebruiken dan wat hij nu is.. daar lijkt hij er meer op maar ik ben aanwezig 🙂

  3. hij lijkt er zkr op en ik vind het een goed / leuke acteur dus waarom niet!!

  4. Welk bedrijf zit achter de film ‘Jobs’?

  5. jammer slechte keus, uiterlijk is niet alles ….

  6. Volgens mij is Kutcher veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Laat deze film daar een bewijs van zijn. Open-minded blijven mensen.

  7. Hij lijkt er wel op met de baard, maar toch…hij is meer geschikt voor comedy, in two and and a half men doet hij het toch redelijk goed…ik laat me verrassen !

  8. @Frank van Manen:

    ‘Jobs’ zou het leven van Steve Jobs vanaf zijn hippietijd volgen. De indie-film zou het iets anders aanpakken dan Sony’s film over de overleden Apple-oprichter. Sony heeft vermoedelijk Aaron Sorkin voor hun film ingeschakeld, de schrijver achter The Social Network.

    Sony maakt hun eigen film..
    Sony volgens mij: http://www.imdb.com/title/tt2080374/

    Origineel geplaatst door SoepGroente
    Volgens mij is Kutcher veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Laat deze film daar een bewijs van zijn. Open-minded blijven mensen.

    Mee eens! Hij heeft zich erg ontwikkeld sinds That ’70s Show 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.