Reacties voor: Deze artiesten gaan radioshows maken voor Beats 1

Wat hebben Elton John, Drake, Pharrell en Josh Homme met elkaar gemeen? Het zijn niet alleen muzikanten, maar vanaf volgende week dinsdag ook Beats 1 dj's.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. De crème de la crème! (*NOT*)

  2. Origineel geplaatst door Knarf
    De crème de la crème! (*NOT*)

    Hee, Apple Music wordt niet aan je opgedrongen. Je hoeft het niet te gebruiken.Verder heeft iedereen een andere smaak en wellicht neemt Apple mensen in dienst om voor Apple Music te werken die wel jouw smaak van muziek hebben. Laten we het hopen. 🙂

  3. ‘Jaden Smith’ ?????????? defuq.

  4. Volgens mij gaat die radiozender buiten de Engelstalige landen niet aanslaan. Meeste jeugd zit niet te wachten op Engelstalig gewauwel op de “radio”. Daarnaast wil de jeugd gewoon haar eigen keuze hebben van wat ze wanneer luisteren. Ik zie het nu al om me heen, 14/15 jarigen die nog niet eens snappen hoe radio luisteren werkt. Als er een nummer komt wat ze niet aanstaat zeggen ze, doe maar een ander nummer. En dan gaan ze op de knoppen drukken. Feitelijk zappen ze dan van het ene radiostation naar het andere. Ze begrijpen het concept niet meer.

  5. @pat: De jeugd kan best Engelstalig gewauwel verstaan. Ook omdat het bekende artiesten zijn is het juist een reden om te luisteren denk ik.

    Dat jongeren niet weten wat een radio is is ook echt onzin. Misschien ken jij er net een die niet goed is.

  6. Ik vind de lijst van artiesten die de lijsten gaan maken wel erg mager… en heb niet het idee dat ze muziek gaan sorteren die mij interesseert. Het ergste is nog dat je tijdens die zogenaamde ‘proefperiode’ van Apple Music helemaal vast zit aan die lijsten en Beats 1 en zelf niets kunt opzoeken. Niet interessant dus.

  7. Vergeet Eminem niet!

  8. @Macaanzee:

    Waarom blijf je dit toch denken? Man man man

  9. @Pieter: Ik weet niet in welk jaartal jij leeft maar de jeugd zit tegenwoordig op playtube, YouTube en dat soort “diensten”. Ik baseer mijn gevoel niet op 1 iemand. Radio is niet interssant voor de jeugd onder de 20 en die grens gaat alleen maar opschuiven. Daarnaast gebruiken ze (als ze het kunnen betalen of via hun ouders) spotify, deezer en Netflix. Apple music zal aan die lijst toegevoegd kunnen worden dadelijk. Het idee van het langer luisteren of kijken naar een zender is achterhaald. Ik denk dat je ze straks op 1 hand kan tellen, diegenen die echt naar die beats 1 gaan luisteren.
    Apple Music is oke, maar Beats1 gaat een stille dood sterven als ze zich alleen richten op jeugd. Dat bedoelde ik te zeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.