Reacties voor: Arlo kondigt Arlo Ultra en beveiligingssysteem aan

HomeKit-support voor bestaande camera’s
De bestaande Arlo Pro 2 en de nieuwe Ultra 4K HDR-camera's krijgen HomeKit. Het is voorzover wij weten de eerste keer dat een draadloze camera gaat werken met HomeKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zou weer een beetje jammer zijn als ze de gewone Netgear Arlo overslaan voor HomeKit ondersteuning. zoals ik zelf en nog vele andere zullen de eerste systeem hebben van Netgear.

  2. De arlo baby werkt al met homekit. Gebruik hem al een half jaar en werkt feilloos.

  3. De Logitech Circle 2 werkt ook met HomeKit…!

    Update: die is dus wel bedraad, naar een wandcontactdoos… niet draadloos dus :/

  4. @alk: ik hoop dat ze er een beetje goed over na denken en ook de oudere systeem meenemen in HomeKit anders ga ik denk ik wel Netgear mailen.

  5. Toen ik mijn Arlo Pro pakket kocht, was dit onder de belofte dat HomeKit ondersteuning er aan zou komen. Later verdween dit van de site en lieten ze zich daar niet meer over uit.
    Jammer is dan ook om te zien dat ze het nu wel gaan aanbieden maar dan pas vanaf de Arlo Pro 2… Ze naaien hiermee een behoorlijk deel van hun bestaande klanten. Ergens is dit volkomen belachelijk, ik snap dat ze willen dat je de nieuwe systemen aanschaft.. Maar beloof dan niet het een en doe vervolgens het andere.

    Maar goed, wijze levensles hieruit is wel dat ik nooit meer iets ga kopen op het moment dat HomeKit ondersteuning ‘beloofd’ wordt. Ik wacht dan wel tot dat het er echt is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.