Reacties voor: ARKit 3 werkt alleen op recente iPhones en iPads

Vereist A12 Bionic
Apple's aanstaande update ARKit 3 zal alleen werken op de huidige generatie iPhones en iPads. Je hebt er namelijk een A12 Bionic-chip voor nodig. Apple liet op het podium van WWDC 2019 zien hoe functies zoals 'People Occlusion' en vastleggen van beweging werken.
Lees het complete artikel → ARKit 3 werkt alleen op recente iPhones en iPads

Reacties: 5 reacties

  1. Jammer, iPhone X in bezit en ben niet van plan te gaan upgraden. Wellicht volgend jaar pas.

  2. @Ade: Zou er mijn X ook niet voor upgraden. Vond het wel een knappe presentatie. Laat wel zien wat mogelijk is.

  3. En toch weer een ‘mes steek’ voor de mensen die een iPhone X hebben. Het zo genoemde paradepaardje van Apple.
    Vallen we als mede met de Battery case buiten de boot. Ik vind het zeer teleurstellend dat Apple de X zo snel en zoveel mogelijk onder het tapijt probeert te vegen.

    Ik was ook zeker niet van plan om te upgraden van mijn X, daar is het verschil met de XS mij te klein voor. Maar als ik dit had geweten, had ik nog iets langer gewacht met de X en was ik meteen voor de XS gegaan.

    Erg jammer van Apple, maar ze smeren mij toch écht nog geen upgrade aan. 😉

  4. En Minecraft Earth spreekt met name ook de jeugd aan, maar denk niet dat de 12-jarigen zo over iPhone Xs/Xr kan beschikken, hoor….. Eerder iPhone 7 of 8 of een ietsje oudere iPad of eigenlijk meestal een Android. Dus zij hebben er nu nog even niets aan.

  5. Voor de mensen die nu opeens denken dat hey een “mes-steek” is, die XS heeft een veel snellere neural engine, wat je nodig hebt om de image recognition toe te kunnen passen. Logisch dus dat het niet mogelijk is op oudere apparaten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.